TFW video: Diana Arno – piire murdev moeetendus

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Fashion Week  20.10.2016 Diana Arno
Tallinn Fashion Week 20.10.2016 Diana Arno Foto: Erlend Štaub

Neljapäeval, 20. oktoobril näitas Diana Arno Tallinn Fashion Week raames Tallinna Kultuurikatlas oma uut kollektsiooni. Piire murdev ja põnev moeetendus pani põksuma iga moesõbra südame. 

10. juubelit tähistav TFW ei peatu publiku üllatamisel. Näiteks eelnes eilset moeõhtut sulgenud Diana Arno show’le ennenägematu moefilm, mida lihtsalt pead nägema!

Eile moenädala show-saali suurele ekraanile jõudnud moetreiler oli unustamatu sissejuhatus suurejoonelisele Diana Arno moeetendusele. Video taga seisavad eesti kinomaastiku tipud ning tulemus on tõepoolest jalustrabav. Põnevusfilmi stiilis moetreiler on provotseerivalt seksikas – põhitegevus keerleb noore ja ambitsioonika naise ümber, kes elades nutitelefonide, tehnika ja maskuliinsete trendidega täidetud maailmas, üritab iseenda pehme ja naiseliku loomuse eest põgeneda.

Öö. Ta jookseb pimedusse, kuid tundub, et keegi või miski jälitab teda. Või hoopis on see tema isiksus, mis pidevalt kannale astub? Video lõpus saab naine kummalise telefonikõne, kus hüpnotiseerivalt magus hääl lubab talle näidata tee paremasse maailma.

Diana Arno TFW Show INTRO from KEON Post on Vimeo.

Oma videos soovib Diana näidata, et tänapäeval elav naine ei pea leppima kompromissidega ning põgenedes oma sisemise «mina» eest, ei jõua ta lõppude lõpuks kuskile. Oma uues kollektsioonis loob ta igale naisele võimaluse olla tugev, modernne, iseseisev, kuid sellegipoolest õrn ja ülimalt naiselik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles