Lugeja kirjutab: juba esmamulje ütleb, kas teise inimese stiil meeldib

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Postimehe ja Moekuulutaja lugejamängust võtab osa lugeja, kes pole sugugi nõus sellega, et mees heidaks naisele midagi tema riietuse kohta ette.

Sellist küsimust ei saagi minu meelest üldse tekkida. Kui üksteist on leitud päriselus, mitte virtuaalseid kanaleid kasutades, siis juba esmamulje ütleb ju, kas teise inimese stiil sobib ja meeldib või ei. Või arvatakse teisiti ja ollakse nõus kandma midagi sellist, mis on endale vastuvõetamatu? 

Kui mees tahaks, et ma midagi muud kannaks kui ma kannan, siis milleks talle mina, võiks ju nii ka küsida? Jah, loomulikult, me ka ju arutame ja lepime kokku, mida kusagile koos minnes kanname (a la mis värvi jmt), aga igal juhul aktsepteerime teise valikut. 

Mis on aktsepteeritav mu jaoks riietuse teemaga seoses - mida saab mu mees mulle meenutada (ja ka vastupidi) - on see, kui ma hakkan unustama, et kanda kodus mugavate dresside ja t-särkide asemel veidi rohkem romantilist, seksikat riietust. Ja seda saab teha nii, et mõlemad võidavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles