Kuidas hoolitseda näonaha eest kolmekümnendates?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kolmekümnendad on aeg, kus kõik peaks hakkama paika loksuma. Hea töökoht, oma elamine ja kindel siht silme ees, aga tervis? Mis saab sinu näonahast?

PureWow vahendusel toome teieni viis nõuannet, kuidas hoolitseda oma naha eest kolmekümnendates.  

  1. Koori nahka regulaarselt. Surnud naharakud võivad tekitada nii komedoone, kui ka süvendada peeneid kortse. Soovitame kindlasti regulaarselt, umbes paar korda nädal oma nägu koorida, et eemaldada surnud naharakud.
  2. Ära pese nägu mitu korda päevas. Tugev pesu kaks korda päevas võib nahalt viia kõik vajalikud õlid, mis niisutavad nahka ja ei lase kortsudel nii kergesti tekkida. Teismelisena oli normaalne oma nahka nii hommikul kui õhtul rasust puhastada, aga kolmekümnendates võiks õhtuse «küürimise» asemel kasutada näiteks niisutavat näopuhastusvett.
  3. Investeeri kvaliteetsesse silmaümbruskreemi. Tänapäeval on enamik vananemisvastaseid tooteid sellised, mis justkui aitaksid sul aega tagasi keerata. Investeeri kvaliteetsesse ja niisutavasse kreemi, mis noorendaks nahka ja hoiaks selle elastsena.
  4. Päikesepaistelise ilmaga kasuta alati päikesekaitsekreemi.
  5. Maga korralikult. Ükskõik, kui palju häid tooteid sa ei kasutaks, siis kvaliteetne uni on nahale kõige parem.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles