Galerii: Eestisse jõudsid kulda sisaldavad huulepulgad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

6.oktoobril esitles L’Oreal Paris esmakordselt Eestis Color Riche huulepulgakollektsiooni Gold Obsession. L’Oreal Paris on selle sügisese Pariisi moenädala meigipartner ja uued huulepulgad moenädala hitt-toode.

24-karaadise kullaga rikastatud Gold Obsession huulepulgakollektsioon ühendab endas viis rikkalikku värvitooni ja luksusliku sära. Kulla väljapeetus, ahvatlev värvidemäng ja siidine tekstuur loovad kutsuva koosluse, mille taustal on tunda erinevate õlide ja ainulaadsete värvipigmentide täiuslikku kokkumängu.

Foto: Kalev Lilleorg

Jumestuskunstnike saladusi paljastav huulevärvipalett La Palette peidab endas aga lõputul arvul huulte erinevaid palgeid. Nõudlikule maitsele loodud La Palette koosneb ikooniliste Color Riche huulevärvide kuuest parimast palast, mille hulgast leiab nii matte kui ka sillerdavaid ja siidiseid toone. La Palette on saadaval kahes erinevas toonis – Nude ja Red. Nude palett on tõeline maiuspala roosade, beežide ja pruunikate toonide austajatele, Red seevastu võlub kütkestavate punastega. Toone omavahel segades on igaühel võimalik luua lõputult erinevaid huulevälimusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles