Lugejate moeäpardused: piinlik seik jõusaalis ja murdunud kontsaga saapad

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tallinn Fashion Weeki lugejamängu raames kirjutasid meile oma moefopaadest Anne ja Kati. Piletiloosis osalemiseks kirjuta meile, milliseid moeäpardusi on sinuga juhtunud. Ükskõik, kas sul rebenes seelik või sukkpüksid, anna meile teada – mida lõbusam, seda parem.

Anne kirjutab:

Mäletan täpselt, et oli 2000. aasta talv. Olin ühel koolitusel, kus pärastlõunal olin ise koolitaja rollis. Jalas olid kõrge kontsaga Salamandri talvesaapad. Lõunal käies ja lumes sumbates tuli üks konts alt ära. Mõtlesin,  mida teha. Õhtul peale koolituse lõppu pidin kohe sõitma Tartusse. Õnneks töötas kümne minuti tee kaugusel sõbranna ja temaga on üks jalanumber. Komberdasin kuidagi ta töö juurde. Sain sõbrannalt saapad laenuks ja seejärel kiirustasin enda koju teiste saabaste järele. Viisin sõbrannale töö juurde tema saapad tagasi. Õnneks veidi enne koolitaja rolli asumist jõudsin tagasi.

Kati kirjutab:

Minu lugu juhtus mitmeid aastaid tagasi jõusaalis. Olin end valmis sättinud treeningmasinale ja tegin hoogsalt trenni. Taamal nurgas seisid kaks lihastes musklipommi (mingid treenerid ilmselt, kes ootasid oma treeninggruppi trenni) ja nad jõllitasid mind pidevalt.  Ma polnud tavaliselt harjunud, et mehed mind üldse vaatavad ja hakkasin lõpuks ise ka huvi tundma, miks nad mind jõllitavad. Siis langes mu pilk kaenlaalustele ja see siis oligi see, mida noormehed jõllitasid. Mu kaenla all oli korralik puhmas, mitte ajamata karvadest, vaid musta värvi kampsunist, mis ebemeid eraldas ja mis mulle kaenla alla kleepusid. Sel hetkel oli tõesti piinlik ja kadusin sealt nii ruttu kui sain. Edaspidi tegin trenni vaid kodus. 

Kirjavõistlus kestab 16. oktoobrini (kaasa arvatud) ja ootame teie kirjutisi aadressil naine@postimees.ee. Kõikide vastanute vahel kuulutatakse 17. oktoobril välja võitjad, kellega võetakse ühendust. Piletid on välja pannud Tallinn Fashion Week.

***

Klikka reklaamribale ja vali oma lemmikdisainer!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles