Lugeja kirjutab: mehed on naiste riietuse suhtes konservatiivsemad kui võiks arvata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Postimehe ja Moekuulutaja lugejamängust võtab osa lugeja, kes on valmis vajadusel mehelt riietuse suhtes nõu küsima.

Kunagi ammu, kui ma oma mehega alles tuttavaks sain, andsin talle vaadata rõivakataloogi. Tahtsin teada, milliseid riideid ilus naine tema arvates kandma peaks. Küsisin siis, millised komplektid tema sealt valiks.

Millegipärast arvasin, et ta valib ikka midagi ägedat (seksikat?). Tema osutas hoopis valgele pluusile ja pikale täpilisele seelikule! Riided, mida mina pidasin küll rohkem tädilikuks....

Nii et mehed võivad riietuses olla konservatiivsemad, kui meie, naised arvame või soovime. Minu mehele ei meeldi platvormtallad ja haarempüksid. Need ei meeldi mulle ka. Talle meeldivad kleidid ja mulle ka (kuigi ma peaaegu kunagi kleiti ei kanna...).

Mõnikord tabab mind tohutu vaimustus midagi väga veidrat selga panna. Täielik moehullus, kuigi ma ei tee seda tõesti mitte moe, vaid enda pärast. Siis pööritab mees loomulikult silmi, aga ta on mõistlik inimene ja saab aru, et naine peab kandma seda, mida tahab. Peaasi, et on rahul.

Kui me mõnikord harva uhkemale peole satume, siis olen ikka kleidi suhtes mehelt nõu küsinud. Olen ise tavaliselt peokleitide osas väga otsustusvõimetu. Ja ausalt öeldes - miks mitte teha mehele mõnikord oma riietusega rõõmu ehk kanda seda, mis tema arvates minu seljas hea välja näeb? Üldiselt on tema maitse päris vastuvõetav.

Minu mees on mulle riideid kinkinud ka. Väga praktilisi sportlikke asju. Jooksukindad, fliisi jms. Need kuluvad ikka marjaks ära ja seal pole maitse üle suurt vaielda. Ma ei kujuta ette, et ta mulle kleite ostaks nagu see filmides käib. Või isegi pesu. Ma ei osta selliseid asju kunagi selga proovimata, kuidas siis saaks mees õige suuruse ja lõike valida? Pärast asja ringi vahetama minna on ka tobe, siis kaob kogu selle kingi võlu ära. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles