Lugeja kirjutab: tark naine laseb mehel omale riideid valida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Postimehe ja Moekuulutaja lugejamängust võtab osa lugeja, kes peab mehe arvamust oma välimuse kohta väga oluliseks.

Rahvatarkus ütleb, et tark naine on piisavalt tark, et seda mitte välja näidata. Tark naine laseb mehel mees olla ja meest ei tohi õpetada.

Riiete valikul tuleks enda valikut usaldada, kuid olla ka mehele meele järgi. Lisaks oma maitsele on vaheldust vaja. Miks mitte pakkuda silmailu?

Tark naine laseb mehel vahel ka riidevalikuid teha. Mõnda riiet, mis endale meeldib, saab serveerida kui mehele meeldivat.

Tean, mis värvi pesu mehele ei meeldi. Olen mõnest aksessuaarist ja riidest aru saanud, et need mehele ei meeldi. Mitte kohe, vaid veidi aja pärast olen lõpetanud nende kandmise ja kindlasti ei osta enam samalaadseid.

Tuttaval oli eriti hea. Juba suhte algul rääkis mees, mis talle eksabikaasa riietuse juures meeldis ja ta võttis sellest õppust.

Kõik raha, mis kulub naise välimusele, sh riietus, ei ole mitte kulu, vaid investeering. On ütlemine, et naist teatakse ikka kinga ja koti järgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles