Kaks küsimust, mis aitavad parandada voodielu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Leia vastused nendele küsimustele ja sa leiad enda mojo

Kas ei oleks mitte tore, kui seks oleks kogu aeg suurepärane? Halb seks on tõesti õudne, aga veel hullem on vist keskpärane ja igav seks, vahendab Self. Isegi, kui sa oled õnnelikuks suhtes ja teie seks ei ole tingimata halb, siis nii-öelda keskpärase seksiga ei pea tegelikult rahulduma. Eksperdid ütlevad, et ainult paari lihtsa küsimuse abil on võimalik oma seksielu paremaks muuta.

Kujuta ette, et sa ärkad üles kolme kuu pärast teadmisega, et su seksielu on ideaalne siis, mis täpsemalt on muutunud?

Eksperdid arvavad, et see küsimus paneb paare omavahel rääkima, millist seksi nad tahaksid ja mitte nurisema selle üle, mis neil praegu on ja mis neile ei meeldi. Kirjeldage oma soove nii täpselt kui võimalik. Näiteks midagi sellist: selle asemel, et iga õhtu kell 11 seksida, kui vähemalt üks teist on tegelikult väsinud, siis tehke seda laupäeva hommikul esimese asjana. See on palju mõjusam, kui küsimus «miks me ei ole mitte kunagi spontaansed­?».

Kas sa oled tähele pannud, mis on sinu seksuaalsuse juures aastate jooksul muutunud? Milline oli see varem ja milline see on nüüd?

Teine võimalus on vaadata tagasi minevikku ja mitte ette. Kui te sellele küsimusele vastuse leiate vastuse, siis on sealt lihtne edasi minna. Mis on muutunud? Kõige tähtsam on omavahel rääkida sellest, mis oleks ideaalne ja mis praeguse situatsiooni juures häirib. Samamoodi on oluline partnerilt küsida, kas ta on nõus proovima sinu fantaasiad ja vastupidi. Läbirääkimised seksi osas ei erine tegelikult näiteks rahast või eelarvest rääkimisest. Oletame, et üksteisega rääkimine on siiski ebameeldiv takistus, siis soovitame minna eksperdi või nõustaja juurde, kes annab nõu, kuidas seksielu parandada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles