Viimane võimalus! Hääleta oma lemmikdisaineri poolt siin!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldnõel - Eesti ihaldatuim moedisainiauhind
Kuldnõel - Eesti ihaldatuim moedisainiauhind Foto: TFW

Tallinn Fashion Week toimub juba järgmisel nädalal, 19.-21. oktoobrini Kultuurikatlas. Tegemist on Eesti moemaailma ühe kõrghetkega, sest just siis antakse välja Eesti ihaldatuim moedisaini auhind Kuldnõel.

Kuldnõel – Eesti ihaldatuim moedisaini auhind – antakse silmapaistvale moedisainerile või kaubamärgile loomingulise järjepidevuse eest vähemalt viie viimase aasta vaates, pidades silmas kollektsioonide kvaliteeti ja funktsionaalsust, ajakohasust ja ilu, müügiedu ja ekspordivõimekust.

Hõbenõel antakse välja viimase aasta meeldejäävama panuse eest meie moeellu – see on auhind julge pealehakkamise, erakordse ettevõtlikkuse, särava idee ja energilise teostuse eest.

Sel aastal on Kuldnõela žüriis Maile Grünberg, Piret Puppart, Kristi Pärn-Valdoja, Edward Köster, Urmas Väljaots, Filippo Caroti ja Aljona Eesmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles