Neli põhjust, kuidas pähklid su seksielu parandavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Üks lihtsamaid viise oma seksielu parandada, on pöörata pilk oma toidulauale. Kui sa sööd valesid asju, mõjutab see su tervist, meeleolu ning ka vastupidavust voodis. Ehk on aeg vahetada kahjulikud toiduained kasulike vastu?

Female First loetleb neli viisi, miks just pähklid sind öistes seiklustes aidata võivad.

  • E-vitamiin parandab seksuaalset võimekust mitmel viisil: see suurendab sekreetide hulka, parandab verevarustust suguorganitesse ja vähendab PMSi – kõik need tulevad seksi juures kasuks.
  • Tsink. Pähklid on pungil kasulikust tsingist, mis aitab toota tervemat spermat ning tõstab ka spermatosoidide liikuvust ja hulka.
  • Monoküllastumata rasvhappeid leidub rohkelt just maapähklivõis ning tegemist on ainetega, mis tõstavad kehas dopamiinitaset. Dopamiin omakorda aga aitab kaasa naise erutumisele.
  • Aminohapped aitavad kaasa meeste seksuaalsele erutumisele. Need aitavad kaasa peenise veresoonte lõõgastumisele, mis omakorda muudab lihtsamaks peenise verega täitumise, suurendades nii mõnutunnet ja vastupidavust.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles