Kuidas teha nii, et ripsmed paistaksid pikemad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kuidas saavutada pikemad ripsmed ilma selleta, et sa peaksid oma ripsmetele 15 kihti ripsmetušši kandma?

Õnneks on olemas kuus nippi, millega saavutada pikemad ripsmed. Loe lähemalt, mida PureWow vahendusel pikemate ripsmete jaoks soovitatakse.

Kanna ripsmetušši kõigepealt ripsme otstele

Kanna esimene kiht ripsmetušši ainult otstele ja seejärel teise korraga tõmba juba terve karv alt ülesse tuššiga kokku.

Kuumuta oma ripsmekoolutajat

Lase fööniga 15 sekundit koolutaja suunas ja seejärel katseta seda oma ripsmete peal. Näed kohest erinevust.

Kasuta oma ripsmetušši osavalt

Kui sa tahad noorem välja paista, siis harja oma ripsmeid silma sisemise nurga suunas. Kui sa tahad kirglik välja näha, siis harja välimise nurga suunas.

Proovi võltsripsmeid

Võltsripsmed tõesti annavad väga palju juurde ja nende peale panemine on ainult harjutamise küsimus. Tagasihoidlikuma tulemuse saavutad siis, kui lõikad võltsripsmed kolmeks ja kasutad ainult ühte osa välimise silmanurga kohal olevate ripsmete pikendamiseks.

Proovi ripsmete tõstmist

Eyelash lift ehk ripsmete keemilise tõstmise tulemusel püsivad su karvakesed kenasti kaheksa kuni 12 nädalat nii, et sa ei pea isegi ripsmetušši kasutama.

Proovi ripsmepikendusi

Ühekordse tasu eest saad kaunid ripsmed mitmeks nädalaks ja kui sa kaitsed ripsmeid vee eest, siis püsib tulemus isegi kauem. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles