Meestele: kaheksa viga esimesel kohtingul, mis rikuvad võimaliku suhte

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Seljataga on närvesööv esimene kohting ning sa mõtiskled, mis saab edasi. Päevad lähevad ja sa ei kuulegi enam naisest midagi. Mis juhtus?

Ask Men loetleb kaheksa võimalikku viga, mida sa võisid esimesel kohtingul teha ja mis tõi kaasa selle, et potentsiaalne suhe sai otsa juba eos.

  1. Sa tekitasid temas ebamugavust. Enamik naisi, kes käivad meestega kohtingutel, on teatud mõttes alati mures oma turvalisuse pärast, eriti nüüd, kui võrgus tutvumine on muutunud nii tavaliseks. Võib olla raske veenda end võõra mehega kokku saama, kui sa oled näinud vaid paari tema pilti ning pidanud maha lühikese vestluse, teil puuduvad ühised tuttavad, kes võiksid kinnitada, et tegemist on normaalse inimesega. Seega soovitus meestele: ole otsekohene, aga mitte ebaviisakas. Austa tema seatud piire. Ole inimene.
  2. Sa olid liiga vaimustuses iseendast. Oled sa andekas muusik? Kirjutad parasjagu maailma muutvat romaani? Edukas ärimees? Suurepärane, aga äkki sa ei räägiks sellest terve õhtu? Keskendu parem keemiale, arusaamisele, kas te omavahel sobite. Selmet agressiivselt oma saavutusi reastada, parem räägi oma kogemustest.
  3. Te lihtsalt ei sobinud. Halvad esimesed kohtingud on nõmedad, aga neid juhtub. Statistiliselt pole lihtsalt võimalik kõigiga sobida. See ei ole sinu isiklik ebaõnnestumine. Kui te mõlemad tunnete, et sädet pole, on targem asjad eos lõpetada. Su ego elab selle üle. Kas naine võlgneb sulle selgituse? Tegelikult mitte, keegi ei võlgne sulle midagi.
  4. Sa liikusid liiga kiirelt. Suurepärane esmakohting on haruldane juhus ning võib olla peadpööritav kogemus. Sa ei taha, et see lõppeks, kuid pea meeles, et on liiga vara otsustada, kas sa oled temasse armumas. Ära palu ta kätt, kannata natuke.
  5. Sa jõid end mäluauku. Vahel on pidutsemine tõesti tore, kuid esimesel kohtingul nina täis tõmmata pole kohe kindlasti okei. Oleneb muidugi ka olukorrast – kui te mõlemad võtate õhtut vabalt, on asi andestatav, kuid kui tema on üsna kaine ja sina mitte, on tegu halva kombinatsiooniga.
  6. Sa ei suutnud õhtu eest maksta. Sa planeerid kohtingu kallis restoranis, püüad maksta kinkekaardiga ja kui see ei õnnestu, avastad, et sul on vaid kümme eurot ning palud naisel maksta. Ning kui ta lõpuks oma kaardi välja võtad, haarad sa oma kümneka tagasi, lisades: «Takso eest peab ju ka maksma.» Planeeri kohting, mis sobib sinu eelarvega!
  7. Sa olid liiga isekas. Kui teie kohting lõppeb voodis, siis tasub alati arvestada, et sa pole seal üksinda. Ask Menis tuletab üks naine meelde, et kui sa eeldad, et sulle pakutakse oraalseksi, siis pead olema valmis samaga vastama. See on lihtsalt viisakas!
  8. Sa mängid lapsikuid mänge. Ole mees, kasva suureks. Ära oota mitu päeva, et sõnumitele vastata. Ära vatra kibestunult sellest, kuidas su tüdruksõber kümne aasta tagusest ajast sind naabripoisiga pettis. Kõik hindavad avatud ja ausat suhtlemist!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles