Kuus viisi, kuidas telefoni abil oma seksiellu vürtsi lisada (1)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Kui sa oled vallaline, tead sa kindlasti mitmeid äppe, mille abil leida potentisaalseid kohtingukaaslasi. Kuidas kasutada aga moodsat tehnikat, et oma suhtesse särtsu tuua?

Mõni aeg tagasi kirjutasime uutest seksleludest, mida saab juhtida vastava rakenduse ja sinihamba-ühenduse abil. Female First reastab aga paaridele suunatud äpi iCouples looja J. Martin Moelleri abiga veel viise, kuidas telefon suhtes appi võtta.

  1. Seksiäpid. Tõmba alla Kama Sutra rakendus, neid on saadaval palju erinevaid. Üks populaarsemaid on iKamaSutra, millel on rohkem kui 20 miljonit allalaadimist.
  2. Kuumad tekstisõnumid. Vana, kuid töökindel viis partnerit elevuses hoida, on talle päeva jooksul seksikaid sõnumeid saata.
  3. Sekstimine. Vürtsita sõnumeid mõne siivutu fotoga – vaata ainult, et see ikka õigele inimesele läheb!
  4. Seksikas arupidamine. Otsi välja mõni seksikas lelu või pesu, saada link või pilt partnerile ja küsi: «Kas ma peaksin ehk selle ostma?»
  5. Preemia. Valmista tema lemmikrooga, tee sellest pilt ja saada kallimale, kui ta on veel tööl: «Mis sind kodus ootab. Magustoit serveeritakse magamistoas.»
  6. Liikuv pilt. Saada talle gif või videoklipp mõnest kuumast stseenist, küsimusega: «Sina ja mina, täna õhtul?»
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles