Salanipp, mis pikendab huulevärvi kestvust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mõnel naisel püsib huulepulk veatult peal kogu päeva. Teistel määrib see juba mõne minutiga hambad ja riided ning huuled jäävad värvutuks. 

Parimad meiginipid avastatakse ikka katseeksitusmeetodil. Nii on targad naised leidnud, et huulevärv jääb paremini kinni põsepuna abil, kirjutab Pure Wow.

Kanna huultele huulepulka nii nagu tavaliselt. Seejärel võta pabersalvrätt ja eralda sellest kaks õhukest kihti. Patsuta ühega neist oma huuli ja kanna seejärel huultele veel üks kiht huulepulka. Edasi kata huuled teise salvräti tükiga. Võta laia meigipintsliga doosi huulepulga värvile sarnast põsepuna ja kata sellega läbi salvräti oma huuli.

Pabersalvrätt on nagu filter, tänu millele ei lähe huultele liiga palju põsepuna. Põsepuna imab endasse liigse niiskuse ja hoiab värvi huultel kinni. Kuigi põsepuna asemel saab selleks kasutada ka läbipaistvat puudrit, ei ole see kõige parem vahend, sest võib mõnikord jätta huuled kriidiseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles