Seitse viisi kasutada eelmängu juures jääd

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kätte on küll jõudnud jahedad sügisõhtud, kuid see ei tähenda, et tekkide vahel kuumus kaduma peaks! Too magamistuppa jääkuubikud ning paned peagi tähele, kuidas voodielu särisedes hoogu juurde saab.

Cosmopolitan reastab seitse viisi, kuidas jääkuubikutega lõbutseda.

  1. Pane jääkuubik suhu ja suudle oma kutti, andes kuubikut omavahel suust suhu. Mida väiksemaks kuubik jääb, seda leidlikemaid viise leia seda oma suhu ära peita, nii et kutt seda keelega taga peaks ajama.
  2. Libista jääkuubikuga üle tema keha ning suudle külma rada. Temperatuurivahetus mõjub erutavalt ning jälgimine, kuhu su huuled järgmisena maanduvad, ajab ta hulluks.
  3. Las su mees võtab jääkuubiku enda kätte, seejärel kasuta tema kätt, et juhtida jääd ümber su rindade, ringeldes aeglaselt nibude suunas.
  4. Suuseksi ajal vahelda oma huuli jääkuubikuga. Su sooja suu ja külma jää temperatuuride vaheldumine teeb pööraseks!
  5. Palu, et ta katsuks sind jääga sinu õrnadest kohtadest: randmed, põlvedetagune, jalad... Nende hellade kohtade stimuleerimine on väga sensuaalne ning suurendab erutust.
  6. Kui su kutt teeb sulle suuseksi, palu tal kasutada ka jääkuubikut vaheldumisi suuga. Kui sa oled ülitundlik, võite seda proovida nii, et sul on aluspüksid jalas.
  7. Pärast seksi mängi jääkuubikuga tema seljal, et mõnusalt maha jahtuda. Palu temalgi sinu peal sama teha.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles