Mehed räägivad: viis põhjust, miks nad naist pärast esimest vestlust kohtingule ei kutsunud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Kas sul on olnud selliseid olukordi, kus pärast toredat vestlust baaris ei kuule sa mehest enam mitte midagi? Kõik tundus sujuvalt suurepäraselt, teil oli lõbus ja te naersite, aga paar päeva hiljem pole sa temast ikka veel midagi kuulnud. Mis juhtus?

Elite Daily vahendusel jagab oma mõtteid meiega üks mees, kes seletab, et enamasti ei ole põhjust üldse mitte naises. Siin on mõned asjad, mis võivad meeste veidrat käitumist seletada.

  1. Mees tunneb ebakindlust. Mõnikord on nii, et mehed tunnevad ennast enesekindlalt ja nad saavad aru, et nad saaksid vajadusel ükskõik kelle, aga teinekord ei usu nad iseendasse piisavalt. Sellistel hetkel ei taha nad naist välja kutsuda, sest nad tunnevad, et nad ei ole võimelised endast kõike andma ja seetõttu on lihtsam lihtsalt tagasi tõmbuda.
  2. Meestel on mõttes üks asi korraga. Teate küll, et naised suudavad keskenduda mitmele asjale korraga, aga meeste puhul see nii ei ole. Kui mees näiteks naudib väga tüdrukuga rääkimist, siis talle lihtsalt ei pruugi meenuda, et edaspidisteks vestlusteks tuleks tüdrukule selleks ettepanek teha.
  3. Ajastus on vale. Vahest on nii, et parajasti on mehe elus nii palju muid asju toimumas, et tüdruksõber on viimane asi, mille peale ta mõtleb. Seetõttu ei taha nad teha rutakaid otsuseid või anda naisele lootust ja jätavad ta pigem kohtingule kutsumata.
  4. Mees arvan, et naine on juba võetud. Mees selgitas, et temaga on mitu korda nii juhtunud, et toreda vestluse lõpus on selgunud, et naisel on kaaslane juba olemas. Seetõttu tasub alati küsida, kas naine on ikka vaba või on tal partner olemas.
  5. Mees mõistis, et sellest ei tule midagi. Isegi pärast pikka ja kaasahaaravat vestlust on miski, mis ütleb, et pikemas perspektiivis ei ole sellel suhtlemisel mõtet. Võib olla on see sisetunne või muud sarnast, aga ära unusta, et see, kui kutt sinuga pärast väga toredat kohtumist ühendust ei võta, ei ole tõenäoliselt sinu süü. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles