Pildid: Stockmannis tutvustatakse uue hooaja põhjamaiseid moekollektsioone

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Stockmann

Järgmisel neljapäeval tulevad Stockmanni kaubamajas tutvustusele uue sügistalvise hooaja skandinaavialikud rõivakollektsioonid. Põhjamaise hõnguga moekomplektid on kombineerinud Stockmanni stilist Annika Maide.

Septembrikuus keskendub Stockmann põhjamaistele trendidele, stiilile, sisustusdisainile ja maitsetele ning just sellest temaatikast on inspireeritud ka 22. septembril toimuv show. Külastajate silme alla tuuakse nii urbanistlik tänavastiil kui ka sirgjoonelised, lihtsate lõigetega minimalistlikud outfitid, pehmeid kudumeid ja rafineeritult väljapeetud meretemaatikat.

Foto: Stockmann

Eksklusiivselt saab tutvuda samal päeval lugejateni jõudva uue moeajakirja SÄDE esimese numbriga ning nautida Gelato Ladies imemaitsvaid jäätiseid. Plaate keerutab DJ Indrek Korb ja janu kustutavad S.Pellegrino ning Aqua Panna. Põhjamaist moeõhtut juhib stilist ja blogija Iris Tomson.

Foto: Stockmann

Moeshow toimub 22. septembril kell 18.00 Stockmanni kaubamaja naisteosakonnas, kolmandal korrusel. 

Foto: Stockmann
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles