Marilyn Jurman: mu aju ja süda ei taha tihtilugu koostööd teha

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marilyn Jurman
Marilyn Jurman Foto: Arvet Mägi ("Virumaa Teataja")

Seriaalist «Kättemaksukontor», lisaks filmidest «Mina olin siin» ja «Püha Tõnu kiusamine» ning ka Eesti laulu konkursi kaudu tuttav näitleja Marilyn Jurman (25) peab end väga vastuoluliseks ja emotsionaalseks inimeseks. «Mu vastuolu seisnebki selles, et mu aju ja süda ei taha tihtilugu koostööd teha,» selgitas ta ajakirjale Naised.
 

Konkreetseid plaane, et 28. eluaastaks peab olema abielus ja 30-aastaselt ema, pole noor naine teinud. «Aga kui elu nii läheb, siis ta läheb, mina kätt ette ei pane,» ütles Marilyn, lisades, et sellest on ta küll aru saanud, et inimene ei ole loodud üksi olema, vaid otsib enda kõrvale alati kedagi, kes ei pea aga tingimata olema abikaasa, vaid võib olla ka parim sõbranna või ema.

Mida tulevik Marilynile toob, ei oska ta öelda. «Ma olen selline inimene, et lasen asjadel minna, nagu need lähevad. Iga järgmine päev näitab, mis edasi saab.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles