Kuidas jooksmine nauditavaks muuta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Läheks jooksma? Pole tuju, ei taha, ei viitsi ja kõik teised vabandused. Võib olla naudid sa üldse rattaga sõitmist või rulluisutamist rohkem, aga siin on mõned nipid, kuidas jooksmist saab ka lõbusaks muuta.

PureWow jagas meiega viis nippi, kuidas jooksmine nauditavaks muuta ja võib olla hakkad seda isegi armastama.

Osta endale mugav ja kvaliteetne sportrinnahoidja

Vana hea uute riiete motivatsioon ja tõsiasi on see, et kui sulle ei meeldi see, mis sul seljas on, siis on vähe tõenäoline, et sa tahaksid üldse jooksma minna. Lisaks sellele annab kvaliteetne rinnahoidja vajaliku toestuse, et rinnad oleksid jooksmise ajal õiges kohas ja hoitud.

Tee endale üks kaasahaarav muusikalist

Tee endale kas või selline muusikalist, mis kestab täpselt pool tundi, siis sa tead, et muusika lõppedes oled sa jooksu võidukalt lõpetanud.

Proovi leida looduskauneid jooksuradasid

Isegi, kui sa pead selleks viis kuni kümme minutit sõitma, siis looduses on kõige parem joosta, seal on mida vaadata ja imetleda.

Jooksulindil võid vaadata oma lemmiksarja

Oletame, et sa ei taha väljas joosta ja jooksulint on su ainuke võimalus, siis kõige parem on seal näiteks sarju vaadata. Kui sa muidu ei leia aega, et oma lemmiksarju vaadata, siis nüüd on sul selleks suurepärane põhjus ja lisaks kulutad sa selle ajal palju kaloreid.

Kasuta mõnda rakendust või nutikella, et oma distantsi pikkust jälgida

See on nii hea tunne, kui sa saad iga natukese aja tagant vaadata, kui palju maad on sul juba seljataha jäänud. Lisaks on sul võimalik seda sotsiaalmeedias teistega jagada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles