GALERII: Bridget Jones meelitas Coca-Cola Plazasse lõbusa seltskonna

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 7. septembri õhtul kogunesid mõnusat huumorit hindavad kinosõbrad Coca-Cola Plaza Scape saali Bridget Jonesi eksklusiivsele esilinastusele, kus vaadati hittkomöödia kolmandat osa «Bridget Jonesi beebi» ning kuulati nii kodumaiste staaride kui filmisõprade ülestunnistusi isiklikest naljakatest juhtumistest.

Kohapeal kostitati külalisi Bridget Jonesi daiquiri kokteilidega ja stressimuffinitega, jagati Bridgeti fännimärke ja üllatusi täis kinkekotte.

Samuti sai publik kaasa elada eestlaste enda Bridget Jonesi päevikule, kuhu koondati Postimehe naisteportaalist ja Forum Cinemas fännilehelt kinofännide erilised ilu- ja dieedinipid ning avameelsed ülestunnistused. Eestlaste lõbusa päeviku varamusse kuulusid teiste seas näpunäited, kuidas kiiresti tolmuimejaga juuksed kuivaks saada ja banaaniga kingi viksida ning piinlikud juhtumid võõrasse autosse istumisest kuni kogemata täpiliste aluspükste lehvitamiseni.

Lisaks sai publik enne linastust suurel ekraanil näha ja kuulda Kristel Aaslaiu ja Malluka naljakaid bridetjonesilikke juhtumisi. Staarblogija Malluka sõnul pakuvad Bridget Jonesi filmid paljudele võimalust värvika tegelaskujuga samastuda ning apsakatele läbi huumoriprisma vaadata. «Bridget Jonesi filmid räägivad hästi avameelselt igapäeva piinlikest olukordadest, millest tavaliselt ei räägita ning see pakub äratundmisrõõmu,» rääkis Mallukas.

Kristel Aaslaid tunnistas, et temal on tulnud ette mitmeid tüüpilisi bridgetjonesilikke äpardusi – küll on lauljatar ilmunud üritustele ebasobivas riietuses või on tema sõbrad üritanud teda kellegagi edutult paari panna ning nendesse juhtumitesse saab suhtuda vaid mõnusa huumoriga.

«Bridget Jonesi beebi» (2016) linastub Forum Cinemas kinodes Coca-Cola Plazas ja kinos Ekraan alates 16. septembrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles