Trendid, mis on ametlikult vanamoodsad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi alati oleks mõistlik oma raha kulutada pigem ajatutele klassikalistele rõivastele, on tore ka trendidega kaasa minna ja aeg-ajalt osta midagi sellist, mis «on kõigil». Enne, kui lähed sügishooajaks uusi hilpe otsima, tee oma kapis uutele riietele ruumi juurde ja vaata kriitilise pilguga üle, mis on juba moest väljas.

Pikk plisseerseelik. / Scanpix
Pikk plisseerseelik. / Scanpix Foto: SCANPIX

Maani plisseerseelikud

Plisseeritud maksiseelikud olid popid umbes 2012. aastal, kirjutab Pure Wow. Nüüd on need polüestrist igavad hõlstid oma aja ära elanud.

Midipikkuses tulpseelik.
Midipikkuses tulpseelik. Foto: Vida Press

Midipikkuses tulpseelikud

Taljest kokku võetud ja raskest satiinist tulbikujuline seelik on küll väga kena, kuid see 50ndatest inspireeritud rõivatükk põles kiirelt läbi. Loota on, et mõne aja pärast tuleb see moodi jälle tagasi.

Pärlid. / Scanpix
Pärlid. / Scanpix Foto: SCANPIX

Mitmekihilised pärlikeed

Vahepeal oli väga popp kanda triiksärgi ja kampsuni (või pontšo) peal suurt pärlitega statement-kaelakeed. Värskenda oma välimust ja jäta raske kaelakee lisamata. Selle asemel kanna pigem habrast keed väikese ehtega.

Platvormtallaga kontsakingad. / Scanpix
Platvormtallaga kontsakingad. / Scanpix Foto: SCANPIX

Kõrge tikk-kontsaga platvormkingad

Praegu (ja tõenäoliselt veel mõnda aega edaspidi) on trendikam õhuke tald - peen, maadligi ja terava siluetiga. Odavad ja kobakad kingad võiks heategevuseks ära anda, kallid disainerkingad tasub ehk siiski kappi ootele jätta. Mine sa tea, mis elu toob.

Vormitu nahkkott. / Scanpix
Vormitu nahkkott. / Scanpix Foto: SCANPIX

Vormitud nahkkotid

Poekotilaadsed kindla struktuurita nahast kotid on väga mugavad ja praktilised. Nende küljes ei ole mingeid iluvidinaid ja lisataskuid, mis on ka tõenäoliselt põhjuseks, miks neist nüüd mööda vaadatakse ja eelistatakse struktureeritud seljakotte ja üleõla-käekotte. Aga olgem ausad, seda kotti ei maksa kindlasti ära anda, sest reisimiseks on see ideaalne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles