Galerii: Project Runway osaleja Ashley Nell Tipton lõi kollektsiooni pluss-suuruses naistele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tõsielusaate Project Runway 14. hooajas lõi laineid noor disainer Ashley Nell Tipton, kes võttis ette väga julge sammu ja tegi riideid vaid kogukatele naistele. Seni on saates riideid kujundatud vaid ülisaledatele modellidele.

Risk tasus ära ja Tipton võitiski saate hooaja pastelsete ja pitsiliste rõivastega, mis toovad kruvid esile. Peale selle võitis naine ka ühe kohtuniku, moetoimetaja Nina García tähelepanu, kellest on saanud nüüd tema mentor, vahendab USA Today.

«Ma olen saanud nii palju kirju erinevatelt inimestelt, kes ütlevad, et minu lugu on neid mõjutanud. See inspireerib mind iga päev aina jätkama ja jätkama,» ütles Tipton.

Nüüd lõi naine koostöös JCPenneyga Boutique+’le kollektsiooni, mis on mõeldud spetsiaalselt pluss-suuruses klientidele. Tema tooted tulevad müügile veebipoes ja 500 butiigis teiste tuntud brändide kõrval. See on väga suur asi, eriti arvestades, et vaid väheseid Project Runway võitjaid on hiljem saatnud edu.

«Ma ei tahtnud ainult selle ühe asjaga silma hakata, ma tahtsin kohe edasi tegutseda,» sõnas Tipton. «Praegu on mul väga hea platvorm ja ma ei taha ära kaduda.»

Tipton tahab teha riideid kogukale kliendile, kes tunneks end hästi juba enne tema riiete selga panemist. «Kui sa tunned end hästi, siis näed ka hea välja ja see kandub kõigile üle.» Selleks, et ennast hästi tunda, on aga tema sõnul vaja riideid, mis istuksid hästi. Oma kollektsiooni on ta lisanud siluette, mis tavaliselt pole olnud suurele numbrile kättesaadavad. 

«Ma saan palju inspiratsiooni sellest, mida kannavad saledad naised - miks on seal vahe, mida saavad kanda nemad ja mida saame kanda meie? Ma ei taha, et nad oleks nähtamatud, ma tahan näidata iseloomu,» seisab ta pluss-suuruses naiste eest väljas. 

Muide, väljend «pluss-suurus» jätab disainerit külmaks, kuigi viimasel ajal on palju neid, keda selline nimetus häirib. «Mind ei huvita, mis sõna te kasutate, minu töö on teha riideid, mida minu suuruses naistele veel pole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles