Miks naised tegelikult petavad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Uurimused on näidanud, et see, miks keegi otsustab partnerit petta, sõltub suuresti inimese soost. Mehed petavad tavaliselt seetõttu, et partner ei rahulda nende füüsilisi vajadusi ja naised peamiselt seetõttu, et nende emotsionaalsed vajadused on rahuldamata. 

Miks on naised oma partnereid petnud? Toome YourTango abiga mõned naiste vastused teieni.

  1. «Petsin oma kallimat, sest mulle tundus, et ta ei hinda mind ja võtab mind enesestmõistetavalt. Mehed löövad mulle pidevalt külge ja ma leidsin lihtsalt kellegi teise, kes mulle tähelepanu pööras.»
  2. «Petsin, sest mees oli kogu aeg tööga hõivatud. Hiljem selgus, et ta tegi ületunde, sest soovis mulle kihlasõrmust osta.»
  3. «Ma petsin oma kallimat, sest ta ei vastanud mu sõnumitele piisavalt kiiresti ja keegi teine tegi seda.»
  4. «Mina petsin oma kallimat paar korda, sest ta polnud nõus oraalseksi tegema. Teistel meestel polnud sellega sugugi probleeme.»
  5. «Otsustasin oma kallimat petta, sest tema pettis mind. Ma ei kahetse seda.»
  6. «Mu kallim polnud nõus magamistoas uusi asju proovima, seega ma petsin teda. Mind ei rahulda ainult tavapärane seks.»
  7. «Ma otsustasin oma kallimat petta, sest ta tegi minu sünnipäeval muudkui mu sõbrannale komplimente.»
  8. «Olin kõrvalsuhtes, sest mu kallim ei kiitnud piisavalt mu rindu.»
  9. «Petsin oma meest, sest meie suhe muutus väga tõsiseks ja ma hakkasin kartma.»
  10. «Magasin teise mehega, sest ma polnud oma kallimat nii pikalt näinud ja vajasin füüsilist lähedust.»
  11. «Petsin oma kallimat, sest ma tutvusin mehega, kes meenutas Johnny Deppi. See oli üheöösuhe.»
  12. «Petsin sellepärast, et ma arvasin, et mu kallim ei hooli sellest ja võib seda isegi seksikaks pidada... ma eksisin.»
  13. «Petsin ühe korra oma kallimat, sest ma arvasin, et meie suhe on parajasti pausile pandud. Tegelikult ma olin unustanud temaga sellest rääkida.»
  14. «Petsin oma meest, sest ma olin puhkusel ja seal oli väga palju seksikaid mehi. Ma ei tahtnud hiljem midagi kahetseda.»
  15. «Petsin oma kallimat, sest arvasin, et ma pole õnnelik. Kõrvalsuhe aitas mul mõista, kui väga ma oma meest tegelikult armastan. Ma ei vääri teda.»
  16. «Petsin, sest mu mees kasutab mind ära, et tal oleks kodu, ta saaks kalleid kingitusi ja ligipääsu minu palgale, mida ma teenin kahel kohal töötades.»
  17. «Ma olin kõrvalsuhtes ühe vana silmarõõmuga, sest mulle tundus, et temale meeldisin ma rohkem kui oma mehele.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles