Kümme nõuannet paaridelt, kellel on hea suhe

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PhanterMedia/Scanpix

Kõik, kes on kunagi suhtes olnud, teavad, et hea suhte nimel peab tööd tegema, vahendab Cosmopolitan. Siin on kümme nõuannet paaridelt, kes on heas suhtes. 

  1. Ole kõigepealt iseendale hea toanaaber. Õpi iseendaga elama. Korista, pese pesu, triigi ja tee süüa – need on oskused, mida kõik üksteise suhtes hindavad.
  2. Ära jäta oma hobisid ja huvisid tagaplaanile. Loomulikult on tore koos aega veeta, aga see on väga oluline, et sul oleksid oma huvid, mida sa saad ise teha ilma, et sa peaksid oma partnerit kaasama.
  3. Veeda aega oma sõpradega. Kindlasti on teil palju ühiseid sõpru, kellega te mõnikord koos aega veedate, aga sul võiks jääda ka teatud sõbrad, kellega sa vahepeal ise kokku saad. See on n-ö sinu tugigrupp, kes sind toetab.
  4. Õpi andestama ja unustama. Tülisid tuleb ikka ette, aga oluline on üksteisele andestada ja mitte seda viha edasi kanda. Tülid tuleb unustada ja edasi minna.
  5. Tegele probleemidega kohe. Ära lase väikestel asjadel oma peas koguneda ja järjest suuremaks paisuda, kuni ühel hetkel sa plahvatad. Räägi oma murest või probleemist kohe.
  6. Ära unusta, et su kaaslane ei ole täiuslik. Kui tal on palju häid omadusi, mida sa hindad, siis ole selle üle õnnelik ja armasta teda nende eest. Ta ei saa kunagi kõikidele su ootustele vastata.
  7. Ärge võidelge üksteisega, vaid lahendage probleem koos. See on kogu suhte võti. Te olete üks meeskond ja nii mõeldes suudate koos kõik probleemid lahendada.
  8. Soetage kaks tekki. Kui magamine tekitab teie suhtes probleeme ja tülisid, siis tuleb midagi ette võtta. Väsinud ja magamata kaaslased on kindlasti üksteise suhtes rahulolematumad, sest nad ei ole saanud korralikult puhata.
  9. Õpi korralikult vabandama. Poolikud vabandused, mis ei ole siirad ei paranda midagi. Kui sa kedagi tõesti armastad, siis sa oled valmis enda vigu tunnistama ja nende pärast südamest andeks paluda.
  10. Nüüd nõuanne paarilt, kes on koos olnud 30 aastat: «Ära peta, see on kindel asi, mis suhte halvaks keerab. Planeerige, pange eesmärgid paika ja töötage koos nende suunas. Ole valmis kompromissideks. Ole taktitundeline. Naerge iga päev, väike naeratus ja kallistus on väikesed asjad, millel on väga suur tähendus.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles