Kuus tänapäeva kohtingureeglit, mida meie vanemad ei mõista

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PhanterMedia/Scanpix

Tänapäeva noorte sotsiaalelu keerleb ümber tehnoloogia. Vanasti pidid inimesed uute tutvuste leidmiseks reaalselt kodust välja minema ja otse suhtlema. Nüüd on tarvis ainult vajalikku rakendust ja juba oledki uute tutvuste lävepakul.

Askmen.com abiga panime kirja tänapäeva kohtingureeglid, mis meie vanematele kõlavad pehmelt öeldes veidralt.

Internetis tutvumine

Tegelikult ei ole selles midagi halba välja arvatud see, et sa ei tea mitte kunagi, kellega sul päriselt tegemist on. Inimestel on nii hea võimalus oma profiili kohta valetada, aga tõsiasi on see, et me peame sellega arvestama. Teine asi on see, et näiteks Tinderi puhul on väga lihtne keegi lihtsalt vasakule viibata või ära kustutada, hoolimata sellest, et selle profiili taga on inimene, kellel ka tunded, aga me ei näe neid läbi ekraani.

Kolme päeva sõnumi reegel

Kõik on liiga lahedad, et kohe esimesel päeval pärast tutvumist teisele kirjutada. Vahapeal on meil isegi väga lahe kohting välja mõeldud, aga ei saa liiga ruttu enda huvi üles näidata, peab ikka paar päeva lahedalt võtma.

Sotsiaalmeedia kuvandi uskumine

Igasugused kohtingurakendused küsivad, mis on su hobid? Millega sa tegeled? Sellest kõigest loob inimene endast teatud kuvandi, mida potentsiaalne kaaslane näeb ja usub. Meil on enne esimest kohtingut inimesest mingi teatud pilt juba olemas.

Petta saamine

Üks asi, mille pärast meie vanemad ei pidanud kunagi muretsema, oli see, kas keegi trikitab neid internetis või mitte. Nad ei pidanud kunagi pettuma nii nagu tänapäeval, kui profiilipilt on üks ja päriselus on tegemist hoopis teistsuguse inimesega. Kõige hullem on see, et me peame sellega leppima, et selline võimalus on olemas.

Võistlus: kes saab kiiremini lahkuminekust üle?

Suhte lõpp on tegelikult valus ja sa tahaksid kodus teki sees olla, aga selle asemel riputad üles lõbusaid pilte sellest, kui õnnelik ja rahulolev sa nüüd oled. Pidev teesklus, et kõik on nii hea ja elu läks pärast lahkuminekut veel paremaks.

Valu näha teda edasi liikumas

Sotsiaalmeedias on ju kohe näha, kui su endine on päriselt eluga edasi läinud. Uus tüdruk, uued pildid, sinu vanad sõbrad, kellega sa enam ei suhtle ja palju muud. Meie vanemad ei pidanud seda kunagi pealt vaatama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles