Kingi endale ja kallimale romantiline õhtusöök!

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tutvumislugusid on erinevaid, üks uskumatum ja romantilisem kui teine. Kirjuta meile, kuidas tutvusid Sina oma kallimaga. Toimetuse lemmikloo autorit premeerime romantilise õhtusöögiga ühes Tallinna luksuslikumatest restoranidest.

Mõni paar tunneb müstilist tõmmet kohe, mõni aga vajab rohkem märke veendumaks, et leitud on See Õige. Kuidas oli Sinuga? Kus ja kuidas tutvusid oma kallimaga ja kaua läks, enne kui aru saite, et olete teineteisele  loodud?

Saada meile oma tutvumislugu aadressil naine(at)postimees.ee, kirja teemaks Tutvumislugu. Parima loo saatja saab auhinnaks romantilise õhtusöögi omal valikul ühes Sparkling Groupi restoranidest, lisaks kutsed mõnusaks õhtuveetmiseks klubis BonBon.

Paremuselt teise loo autor saab auhinnaks Avoni uue lõhna Slip Into (50 ml)!

Kirju ootame kuni 10. veebruari kella 18ni. Võitja kuulutame välja 11. veebruaril.

Võitja saab 100 euro väärtuses kinkekaardi, millega saab minna omal valikul ükskõik millisesse Sparkling Groupi restorani või kohvikusse oma kallimaga romantilisele õhtusöögile.

Sparkling Groupi restoranid:

Lisaks kuulub Sparkling Groupi modernse interjööri ja rahvusvahelise köögiga Café Spirit (www.kohvikspirit.ee) ning ööklubi BonBon (www.bonbon.ee).

Huvitavamad tutvumislood avaldame naine.postimees.ee-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles