Vaata pilte: kuus kingatrendi, mis sel sügisel tänavad vallutavad

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sügisene tänavastiil.
Sügisene tänavastiil. Foto: Vida Press

Seni kuni ilm ei sunni kummikuid kandma, saab jala pista trendikasse jalatsisse, mis näitab kandja iseloomu ja on moekas.

Kuigi suve üle on patt nuriseda, on ka sügiselt nii mõndagi oodata. Näiteks huvitavaid trende ja rohkem võimalusi rõivastega oma sisemaailma väljendamiseks. Tänavune mood soosib vimkaga jalatseid, mis puhul toome teieni Pure Wow vahendusel selle sügise kõige popimad jalatsitrendid.

Foto:
Foto: Foto: Vida Press

Mary Jane’id

Peened ja veidi mängulised Mary Jane kingad on septembris ühed kõige kantumad jalatsid, sest sobivad pea igale poole. Paks konts ja rihm teevad need väga mugavateks.

Foto:
Foto: Foto: Vida Press

Värvilised poolsaapad

Värviliste poolsaabaste kõrval on jätkuvalt hinnas ka mustad ja seemisnahast saapad, kuid mustrilised, värvikirevad ja põnevate printidega saapad toovad värskendavat vaheldust.

Foto:
Foto: Foto: Vida Press

Kõik, mis on õrnroosa

Nahavärvi (nude) kingad hakkavad kõrvale jääma, sest särtsakamad daamid eelistavad nüüd õhetav-roosasid jalatseid.

Foto:
Foto: Foto: Vida Press

Madala tallaga mokassiinid

Mokassiinkingad on sel sügisel eriti trendikad ja eelistatult kas väga madala tallaga või hoopis kõrge kontsaga. Madala tallaga mokassiinid meenutavad kohati sussegi, kuid mugavuse eelistajad ei hakka selle üle kurtma.

Foto:
Foto: Foto: Vida Press

Kõrge kontsaga mokassiinid

Need, kes kontsa ei karda, pistavad jalga mokassiinkingad, mille all on ka märgatav konts ja ehk ka mõni kaunistus.

Foto:
Foto: Foto: Vida Press

Paks täistald

Paksu täistallaga jalatsid on julge trend, mida kõik ei armasta. Kui eelistad tagasihoidlikku välimust, siis vali kingad või tennised, millele pole lisatud ohtralt kaunistusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles