Fotosessiooni võitja on selgunud!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meie 2010. aasta lubaduste-soovide täitumise kampaania on nüüdseks läbi ning selgunud on ka professionaalse fotomeigiga pildisessiooni ja portaali naine.postimees.ee esiküljeloo võitja - Erle Allas!

Erle võlus toimetust oma kirjutamisstiili ning sellega, et pööras tähelepanu tänapäeva kiire elutempo juures niivõrd sageli ununevale tõsiasjale - et paljude meie eesmärkide taga peitub vaid vajadus midagi ära teha, keegi olla, kuid seejuures puudub neis isiklik sisu ja hing.

Võtta aeg maha ning mõelda enda tegelikele soovidele ja vajadustele - just seda vajavad paljud meist, kuid ei söanda seda aega endale võtta.

Erle Allast premeerime eksklusiivse fotosessiooniga Kliff ja Klaus stuudios ning esiküljelooga meie portaalis! Professionaalse fotomeigi teeb Stagecolori jumestuskunstnik Liisi Roht. Võitjaga võtame ühendust!

Täname südamest ka kõiki teisi osalejaid, kes meile oma möödunud aastast kirjutasid!
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles