Mida paljastab sinu kohta sinu sünnikuupäev? (2)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Huvitav alternatiiv horoskoopidele ja astroloogiale on numeroloogia. Tuleb välja, et sinu sünnikuupäev – hoolimata sellest, mis kuul oled sündinud – võib paljastada nii mõndagi su iseloomu kohta.

Vaata, kas Higher Perspective’i antud hinnang sinu iseloomu kohta vastab tõele!

Su sünnikuupäev on: 3, 9, 12, 15, 21, 29, 30.

Sa oled väga loominguline. Kui sa oled sündinud mõnel ülalmainitud kuupäeval, oled sa üks loomingulisemaid inimesi. Sind paelub kunsti- ja kultuurimaailm, sa oled inimene, kes vaatab asju iga võimaliku nurga alt. Kui sind tõmbab loomingulise eneseväljenduse poole, on aeg pea ees sellesse sukelduda!

Su sünnikuupäev on: 1, 10, 18, 19, 27, 28.

Sa oled sündinud juht. Sa oled oma lähedaste suhtes väga kirglik ning ei peatu ühegi takistuse ees, et tagada neile õnn ja edu. Isegi, kui see tähendab, et pead ise teelt kõrvale astuma, teed seda hea meelega. Sa oled tagasihoidlik, kuid vapper, sa mõistad ümbritsevat maailma väga hästi, mis annab sulle suurepärased juhiomadused.

Su sünnikuupäev on: 2, 6, 7, 11, 20.

Sa oled kõige empaatilisem. Sa mõistad hea ja kurja vahet, sa oled inimestele toeks ning suudad iga olukorraga toime tulla. Sa oled väga vastupidav stressile ning lähened probleemidele loogiliselt ja ratsionaalselt. Enne otsuse tegemist tahad sa olla kindel, et tead kõiki olulisi fakte.

Su sünnikuupäev on: 4, 25, 16, 5, 14, 23.

Sul on seiklejahing. Sa võtad avasüli vastu kõik uued ja põnevad väljakutsed, olgu selleks siis uus hobi, uus koht või inimene. Sinus pulbitseb seiklejahing ning just sina oled oma seltskonna sütitav tulesäde.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles