Viis ohumärki, et ta petab sind

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui sa oled suhtes, on sul kindlasti kurb uskuda, et su partner võiks teisi vaadata või isegi sind petta. Me tahame uskuda, et suudame suhtes olla ausad ning ka kõige halvematest asjadest ikkagi omavahel rääkida. Tõde on see, et me ei saa kunagi teada, mis meie seljataga toimub, kuni meile sellest ei räägita. Küll aga on mõned märgid, mis võivad viidata, et suhe on kiiva kiskumas.

Kui sa kahtlustad, et su kallimal on tekkinud armuke, siis pane tähele neid ohumärke, mille on reastanud Higher Perspective.

1. Ootamatud kingitused. Süütunne on võimas emotsioon ning selle varjamiseks võib petja külvata sind üle suvaliste kingitustega. Ta ei oska oma tunnetega hakkama saada ning see on ainus viis, kuidas ajutiselt süütunnet leevendada.

2. Hoolitseb rohkem oma hügieeni eest. Kui sa märkad, et su partner on hakanud kodust väljudes või enne kojutulekut duši all käima (ja ta enne ei teinud seda), on ka see hoiatav märk. Nii püütakse eemaldada tõendeid ning teise inimese lõhna enda nahalt.

3. Pöörab tähelepanu oma välimusele. Ja mitte lihtsalt ainult ei pööra tähelepanu, vaid on ülihoolikas. Ta võtab ekstra aega selleks, et veenduda – välja minnes näeb ta välja täiuslik ja sätitud.

4. Läheduse vähenemine. See on üks peamine vihje, mis võib viidata partneri kõrvalsuhtele. Kui ta enne pakkus sulle lähedust, kuid nüüd hoiab eemale, on suur tõenäosus, et keegi teine rahuldab ta lähedusvajadust. Võib olla üsna kindel, et miski teda teie suhtes häirib.

5. Väga palju ületunde. Kuidagi aina tihedamini tuleb ette õhtuid, mil su partner peab aina kauemaks tööle jääma. Kui see leiab aset suisa igal õhtul, on viimane aeg uurida, millega su partner tegeleb ning miks ta enam teie paarisuhtele tähelepanu ei pööra.

Omalt poolt julgustame mitte oma partneri taga nuhkida ning igal juhul tegeleda võimalike kahtluste korral suhtlemisega. Räägi ausalt oma muredest ning kui vaja, võtke ette samme, et paarisuhte tervise eest rohkem hoolt kanda. Kõik ülaltoodud märgid ei pruugi viidata kõrvalsuhtele, kuid kui need on osa teie igapäevast, on viimane aeg oma suhtega tegeleda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles