Viis teaduslikult tõestatud nippi, kuidas meeste jaoks atraktiivsem olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Sa ei pruugi aimatagi, kui oluline võib flirtimisel olla sellele eelnenud käik hambaarsti juurde!

1. Sinu naeratus

Loyola Ülikooli uuringus simuleeriti esimest kohtingut enne ja pärast hammaste valgendamist. Pärast hammaste valgendamist suurenes soov kohtamist jätkata 54 protsenti. Ühtlasi arvati 59 protsendi võrra rohkem, et kohtingukaaslane on sõbralik ja sotsiaalselt enesekindel. Niisiis võib hammaste valgendamine vägagi ära tasuda, kuna võimalused teisele kohtingule minekuks on poole suuremad.

2. Sinu lõhn

Lõhn on võimas viis, kuidas mehi ligi tõmmata. Lõhnu töötleb haistesibul, mis algab ninast ja liigub edasi aju alumisse osasse. Sinu haistesibulal on otsesed ühendused kahe ajupiirkonnaga, mis on tugevalt seotud emotsioonide ja mäluga – mandelkeha ja hipokampus. See on põhjus, miks tihtipeale seostuvad lõhnad mälestuste ja emotsioonidega.

Hea lõhnaõli ostmine tasub seega korralikult ära. Eriti hea on, kui saad endaga poodlema mõne meessoost sõbra, kes sul head lõhnaõli aitab valida. Vali see lõhnaõli, mis meeldib teile mõlemale.

3. Punane huulepulk

Naised on juba kaua-kaua punast huulepulka kandnud ja see on enamat kui lihtsalt stiilne. Ühes Manchesteri ülikooli uuringus uuriti, mida mehed vaatavad, kui naised kannavad punast huulepulka. Leiti, et mehed vaatasid naiste punaseks värvitud huuli 2-3 korda kauem võrreldes sellega, kui naine huulepulka ei kandnud. Ilmselgelt on sinu huuled väga sensuaalne ala ja meestele igitõmbav.

4. Pikad ja sirged juuksed

Lase oma juustel vohada. Küsitluses, kus uuriti meestelt, mis on kõige atraktiivsem, leiti, et kõige seksikam soeng on pikk ja sirge (38 protsenti vastanutest). Teise koha sai lahtine ja lokkis soeng (33 protsenti vastanutest). Lihtsat hobusesaba pidas seksikaimaks 13 protsenti. Kõige madalama hinnangu sai lühike juus.

5. Kanna midagi punast

Tegelikult ei tee punane sind otseselt meeste jaoks ilusamaks. Kui sa juba oled mehe jaoks füüsiliselt atraktiivne, tõmbab punane tema tähelepanu lihtsalt veelgi enam. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles