Viis nippi, kuidas vihjata mehele, et tahaksid temaga kohtingule minna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Vahepeal on nii, et saad uue laheda mehega tuttavaks, aga sinna see asi jääbki. Võib olla ei julge mehed seda esimest sammu teha ja sind välja kutsuda, sest nad kardavad äraütlemist. Kuidas neile märku anda, et see on täiesti oodatud, et nad naise välja kutsuksid?

Sellises olukorras mõtlevad naised, et asi on nende kontrolli alt väljas, aga tehelikult ei ole nii, vahendab Verily Magazine. Naise käed ei ole seotud, vaid meil on võimalus mehele näidata, et me oleme temast kindlasti huvitatud.

1. Flirdi natukene

Kõige suurem viga mida kohtingumaailmas tehakse on see, et mängitakse raskesti kättesaadavat. Kui sa oled kellestki huvitatud, siis ole mingit mõtet teda ignoreerida lihtsalt sellepärast, et temas peaks rohkem huvi seetõttu tekkima. Proovi hoopis flirtimist, mis näitab mehele, et sa oled huvitatud ja ligipääsetav. Flirtimine näitab mehele, et sa oled enesekindel ja avatud suhtlemisele.

2. Ole positiivne

Negatiivsus pidi olema üks suurimaid asju, mis mehi (ja ka naisi) eemale peletab. Ole positiivne, ära alusta oma juttu sellest, kui halb ilm väljas on, vaid sellest, mida sulle teha meeldib ja mida sa armastad.

3. Ole avatud

Mehe jaoks ei ole midagi õudsemat kui suur grupp tüdrukuid. Mees ei tule naljalt sinna ja ei hakka juttu puhuma. Tee nii, et mine ise mehe juurde ja küsi ta käest, kuidas tal läheb ja tutvusta teda oma sõpradele. See annab talle võimaluse ennast sinu seltskonnas mugavalt ja enesekindlalt tunda.

4. Kasuta kehakeelt

See ei tähenda seda, et sa peaksid teda terve vestluse aja puudutama, aga pigem seda, et sa vaatad talle silma, noogutad ja annad märku, et sa oled huvitatud sellest, millest ta räägib.

5. Tee esimene samm

Sa ei saa igavesti vihjama jääda, kui ta ei saa aru, siis on aeg teha ise esimene samm. Ütle talle, et sulle meeldib temaga koos aega veeta ja see võiks talle märku anda, et sa oled temast huvitatud. Tee talle komplimente, küsi ta suhete kohta ja viimaks võid isegi oma numbri anda. Talle võib tulla see üllatusena aga, kui tema on ka sinust huvitatud, siis ta on tegelikult tänulik, et sa julgesid selle esimese sammu teha, sest tema on selleks juba kaua julgust kogunud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles