Pisitütre foto internetti postitanud vanemad said palju õelaid kommentaare

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Vida Press

Üks Redditi kasutaja tahtis teistega jagada pilti oma armsast pisitütrest ja postitas selle muuseas ka Imgurisse. Pilt jäi aga kiirelt silma kriitikutele, kes ei olnud lapse ega vanemate vastu sugugi armulised.

«Mu kihlatu postitas internetti foto meie tütrest ja ma jagasin seda kogemata ka Imguris,» kirjutas õnnetu naine Redditis. «Kommenteerijate sõnul on fotol olev laps ebatervislikult ülekaaluline ja meil soovitatakse oma tütre eest paremini hoolt kanda. Minu 14-kuune tütar. Ta on väga hea tervisega ja normaalkaalus.»

Naise sõnul on nii tema kui ta kihlatu suguvõsas olnud palju pontsakaid beebisid, seega nende arvates ei ole midagi halvasti. «Mind teeb nii kurvaks, et kõigest aastane laps saab negatiivseid kommentaare oma kehakaalu kohta,» jätkas ta. 

Redditi kasutajad reageerisid sellele kiirelt ja paljud neist toetasid naist ning tema kihlatut. «Pole midagi armsamat kui pontsakas beebi. Internetis ollakse lihtsalt teineteise vastu õelad ilma selge põhjuseta,» lohutas üks kommentaator. «Teie tütar on imeilus,» kirjutas teine.

Tänaseks on mõlemad vanemad oma Redditi kontod sulgenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles