Kümme kõige tavalisemat põhjust, miks inimesed lahutavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Lahutus on mõlema paarilise jaoks väga raske aeg ja tõenäoliselt on see viimane variant, kui midagi muud enam üle ei jää ja probleemidele enam lahendusi ei nähta. Panime kirja kümme kõige tavalisemat põhjust, miks paarid otsustavad lahutada.

Female First abiga reastasime kümme põhjust, miks inimesed otsutavad lahutada.

  1. Armastus sai otsa. See võib juhtuda, et armastusest saab mingil hetkel sõprus ja kui see tunne valdab mõlemat osapoolt on lahkuminek sõbralik kokkulepe. Kui see tunne on ühepoolne, siis saab üks paarilistest väga haiget.

  2. Paar kasvas lahku. Hiljuti avaldasime artikli sellest, mida õnnelikud paarid ei tee. Pikaajalises suhtes olevad paarid ei sea tööd või hobisid esikohale. Muidu võite mingil hetkel avastada, et elate eraldi elu.

  3. Üks paarilistest leidis, et teine ei tundu talle enam atraktiivne. Mingi aja möödudes ei pruugi su kaaslane sulle enam atraktiivne olla.

  4. Üks kaaslastest ei olnud truu. Mõned paarid saavad teraapia abil sellisest probleemist üle, aga enamik inimeste jaoks on selline asi andestamatu.

  5. Üks tahab lapsi ja teine ei taha. See on suur erimeelsus, millega paarid tihti toime ei tule.

  6. Ühe töökohustused tekitavad suhtesse pingeid. Töö tõttu ära jäänud õhtusöögid ja reisid hakkavad mingil hetkel suhtele väga halvasti mõjuma, kui need kipuvad korduma.

  7. Alkoholi või narkootikumine kuritarvitamine. Probleemi küüsis vaevleva inimese lähedased tahavad kõigest väest aidata, aga tihti pole sellest kasu, kui inimene ise ennast aidata ei taha.

  8. Kolimine. See ei tähenda ainult uut kodu, vaid ka seda, et jäetakse maha oma sõbrad, perekond, töökoht ja kõik senini tuttav. Kolimine võib mõne inimese jaoks olla liiga palju palutud.

  9. Mingil hetkel ei olnud abikaasadel enam midagi ühist. Inimesed muutuvad ja nende tahtmised muutuvad. Kui alguses oleks ühine hobi või huvi paari koos hoidnud, siis mingil hetkel enam ei viitsita või ei taheta midagi uut proovida.

  10. Haigus. Pulmatõotuses vannutakse, et jäädakse kokku nii heas kui halvas, aga tegelikult võib raske haigus olla mõnele kaaslasele liigne koorem ja lihtsalt minnakse teist teed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles