Kaheksa asja, mida iga ema peaks üks kord aastas tegema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kõikidele tublidele emadele! Kas sa oled olnud tegus ja ennastohverdav ema, aga tahaksid natukene aega iseendale? Panime PureWow abiga kokku nimekirja asjadest, mida iga ema peaks üks kord aastas iseenda jaoks tegema. 

1. Mine massaaži.  

2. Veeda 24 tundi eemal oma lastest. Kui on võimalik, siis terve nädal eemal oleks veel parem.

3. Kuluta suurem summa raha riideesemele, mida sa väga tahad. Lastele riideid ja jalanõusid on tore osta, aga luba vahelduseks iseendale, midagi kallist ja kvaliteetset.  

4. Loo uusi tutvusi. Mis kõige tähtsam, räägi millestki muust peale oma laste.

5. Tee midagi hullumeelset või vastutustundetut. Mitte keegi ei mõista sind hukka, kui sa jood ära näiteks viis kokteili ja unustad telefoni taksosse või muud sarnast.  

6. Lase endast teha üks pilt, kus sa näed vapustav välja. Aasta ringi näevad su sõbrad sinust ainult kõige armsamaid pilte oma lastega. Löö ennast üles, tee üks pilt ja raba kõiki oma tuttavaid ning iseennast.

7. Naudi kultuuri. Mine vaata mõnda uut näitust või filmi.

8. Telli üheks korraks koristaja. Luba endale üks nädal, kui sa ei pea WC-potti küürima ja sa tunned ennast uue naisena. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles