Pokémon Go lööb naiste hulgas laineid

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tuleb välja, et uue populaarse mängu Pokémon Go fännide hulgas on naisi palju rohkem kui mehi.

Forbes vahendab SurveyMonkey Intelligence läbi viidud analüüsi, kus vaadeldi, kes on peamised «poketajad». Selgus, et USAs on 63 protsenti kasutajatest naised, nende keskmine kasutaja on seejuures kõrgharitud naine vanuses 25 aastat.

Pokémon Go looja John Hanke kommenteeris, et kuna mänguga liitudes ei pea kasutaja oma sugu määrama, on tal raske kinnitada, kas analüüsi tulemused on tõesed, kuid ta «ei imestaks, kui see nii oleks».

Paljud mobiilimängud on naiste hulgas populaarsemad, neist parim näide on Candy Crush. Võib ka juhtuda, et Pokémon Go kasutajate sooline tasakaal muutub õige pea, kui esialgne vaimustus raugeb ning paljud praegused mängijad sellest loobuvad.

Juba on loodud ka esimene deitimisäpp, mis on just «poketajatele» suunatud. Selle nimi on PokeMatch ning töötab see sarnaselt Tinderiga. Seega on õige hetk kõigil vallalistel Poke-fännidel tegutseda – isegi, kui see tundub tobe, on teil kahel vähemalt midagi esimesel kohtingul rääkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles