Fototöötleja paljastab bikiinimodellide piltide kohta kuus šokeerivat tõde

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kuus fototöötlejat otsustasid rääkida, mida tehakse Victoria’s Secreti modellide piltidega. Kas naised töödeldakse fotol peenemaks või hoopis muudetakse natukene kurvikamaks? Loe edasi ja saad teada! 

Fototöötlus oli alguses mõeldud piltide kvaliteedi ja vigade parandamiseks. Tänapäeval süüdistatakse paljusid fototöötlejaid piltide liigses töötlemises eriti naismodellide puhul, mis tihti loob mulje ebareaalsetest kehadest.

Kusjuures fototöötlejad tunnistasid, et nad ei pea seda õigeks, mida nad teevad. Tuleb välja, et soov olla bikiinimodellide sarnane on mõttetu, sest isegi nad ise ei ole päriselus oma piltide sarnased.

Loe lähemalt, millised on modellide saladused.

  1. «Enne, kui modellid pildistama hakkavad, panevad nad selga ujumisriided, mille sisse on õmmeldud igasuguseid padjakesi ja lisasid. Kui sa bikiine katsud, siis nad on väga rasked, sest nende sisse on õmmeldud kõiksugu asju.»
  2. «Modellid kannavad oma ujumisriiete alla rinnahoidjat, et nende dekoltee paistaks lopsakam. Meie lihtsalt töötleme nende rinnahoidjad pildilt ära.» Nüüd me siis teame, kuidas neil nii kõhna keha küljes selline partii on.
  3. «Lisaks tuleb pildilt eemalda nibud ja rinna kuju tuleb tihti muuta ümaramaks, sümmeetriliseks ja loomulikult suuremaks.»
  4. «Loomulikult tuleb keha küljest eemalda kõik karvad ja udemed. Modellid isegi ei vaevu enam oma kaenlaaluseid raseerima, sest nad teavad, et niikuinii need töödeldakse ilusaks.»
  5. «Üllataval kombel ei muuda nad modelle kõhnemaks, vaid pigem kurvikamaks ja pehmendavad modellide väga kondiseid kohti.» Tekib küsimus, miks nad ei palka kohe kurvikamaid modelle, aga sellepeale vastas fototöötleja, et väidetavalt ei pidanud see klientidele meeldima. Loo moraal on selles, et kiida modelle, kes sulle meeldivad, neid kasutatakse kampaaniates rohkem.
  6. «Modellide kehaosi vahetatakse. See tähendab seda et, kui ühel naisel on paremad käed kui teisel, siis töödeldakse modellile uued käed. Enamasti tehakse seda siis, kui heal pildil on modellil natukene veider käeasend, siis vahetatakse parema vastu. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles