Kuidas vältida armumist inimesse, kes sind kunagi vastu ei armasta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Inimesed, kellel on raske kipuvad klammerduma nende külge, kelle elu on stabiilsem ja õnnelikum. Nii tõmbame me tihti enda ligi inimesi, kes meid kunagi vastu ei armasta, vaid veavad meid veel sügavamasse masendusse. Kuidas seda vältida? 

Kuidas mitte armuda inimesse, kes sind mitte kunagi vastu ei armasta? See on okei, kui sa sead oma vajadused esikohale ja otsid kaaslase, kes sinu eest hoolt kannaks ja vastupidi, vahendab Elite Daily. Asi on lihtne, ole enesekindel ja tee ise oma valikud.

Hakka vabatahtlikuks

See on hea viis teha midagi head kellegi teise hüvanguks. Võib olla kohtad seal kedagi toredat, kellega saab kenasti vestelda, aga ära unusta, et sina oled oma õnne sepp. Sa pead saama oma kaaslase peale loota, kui sul on raske. Vahepeal pead tegema raskeid otsuseid oma õnne nimel.

Ole piiridest teadlik

Tegelikult on nii raske öelda kellelegi «ei», kuigi ta ei meeldi sulle. Kui sa tead, kus on piir ja sa oled otsustanud, et see inimene ei vasta sinu ootustele, siis ole enesekindel ja ära anna järele, kui ta ütleb, et ta igatseb sind või muud sarnast. See on täiesti okei, kui sa keerad selja inimesele, kes ei ole sinu jaoks hea.

Ära proovi kogu aeg kedagi päästa

Lahked ja empaatiavõimelised inimesed näevad, et keegi on hädas ja tunnevad vajadust neid päästa. Sa ei sa saa aidata mitte kedagi, kes iseennast aidata ei taha. Sa ohverdad iseenda aja ja õnne kellegi teise nimel ning võtad sellega riski, et hiljem võidakse sinust lihtsalt üle sõita, kui sind enam vajalikuks ei peeta. Ära vali inimest, keda peab päästma.

Tee endale selgeks, mida sa ootad ja vajad

Võta aega ja pane kirja, mida sa oma kaaslaselt ootad. Mõtle, mis on sinu jaoks oluline ja tee see endale ning teisele inimesele selgeks. See tähendab seda et, kui sulle meeldiks üks kord nädalas väljas käia, siis räägi sellest partnerile.  Ära suru oma soove alla, vaid pane need esikohale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles