Seitse otstarvet kleeprullile, mida sa varem ei teadnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kleeprull on peamiselt mõeldud riiete puhastamiseks loomakarvadest ja silma häirivatest kübemetest, kuid see tuleb kasuks ka mujalgi. 

Kleeprull võib majapidamises leida pidevat kasutust, sest sellega saab puhastada pea kõike alates kardinatest kuni purunenud klaasini välja, kirjutab Huffington Post. 

  1. Korista klaasipuru. Kui klaas läheb katki, siis on kleeprullist väga palju abi, et sa end koristades ei vigastaks. Lase kleeprulliga põrnad ohutult üle ja viska pärast ära.
  2. Puhasta oma käekoti sisemust. Koti põhja satub kõiksugu väikest prahti - toidupuru, tolmu ja juuksekarvu. Kleeprulliga saab neist kergesti lahti.
  3. Eemalda toidupuru. Mõnikord on mugavam tolmuimeja kappi jätta ja võtta diivanilt või põrandalt küpsisepuru kokku kleeprulliga.
  4. Korista tüütut sädelust. Kosmeetika ja käsitöötarbed sisaldavad vahel sädelust, mida on pea võimatu koristada. Pärast kasutamist leiab seda igalt poolt veel väga pikka aega. Õnneks kogub kleeprull selle sekunditega kokku.
  5. Värskenda oma patju. Dekoratiivpatju pestakse harva, kuid paratamatult koguvad need enda külge palju tolmu ja juuksekarvu. Kleeprulliga on patju lihtne puhastada.
  6. Võta tolmu. Kleeprulliga saab hõlpsasti tolmu võtta nii kardinatelt, mööblilt kui lambikuplilt. Erinevalt tolmuharjast ei aja see tolmu lihtsalt laiali, vaid kogub selle ka päriselt kokku.
  7. Puhasta autot. Haara kleeprull kaasa ka autosse, et puhastada sellega istmeid ja kõike muud, kuhu on kogunenud silmnähtavalt palju tolmu, karvu ja muud sodi, millest on raske lahti saada.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles