Rumal kommentaar maksis kokale töökoha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir/ScanPix

Alex Lambert on 30-aastane kokk, kes töötas Suurbritannias Littleover Lodge'i hotellis. Hiljuti kirjutas Lambert Instagramis aga niivõrd rumala kommentaari, et tööandja oli sunnitud koka vallandama.

Lambert nimelt uhkustas Instagramis, et tema on üks neist kokkadest, kes on veganitele salaja loomseid toiduaineid söötnud. Mees tegi sellise avalduse, kuna oli ühe veganiga vaidlema hakanud ja soovis naise «paika panna», kirjutab Elite Daily.

Kuigi Lambert väitis hiljem, et ta pole seda päriselt teinud ja et see kommentaar oli väljamõeldis, ajas tema sõnavõtt siiski paljusid närvi ja tööandja kõrvaldas mehe ametist. Ent kritiseerijatele sellest ei piisanud ja nad rahunesid maha alles siis, kui Littleover Lodge'i hotelli esindaja teatas, et nad lõpetasid Lambertiga töölepingu.

«Me oleme kõiki süüdistusi uurinud, kuid pole leidnud ühtegi tõendit sellest, et hr Lambert oleks meie hotellis veganitele loomseid toite pakkunud,» ütles hotelli esindaja. «Sellest hoolimata otsustasime temaga töölepingu lõpetada, kuna leiame, et ta poleks pidanud taolist kommentaari kirjutama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles