Viis kavalat nippi saavutamaks säravvalge naeratus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Päikeseküllasel suvel on iga naise kauneim aksessuaar särav naeratus, mis lisab enesekindlust ja lubab suverõõme täiel rinnal nautida. Õnnestunud meigi puhul on oluline roll just säraval ja valgel naeratusel, mida on võimalik nutikate meigi- ja riietusnippide oluliselt silmapaistvamaks muuta.

Signali brändijuht Marit Soha jagab seoses uudse Glossy Chic valgendava hambaläike turuletoomisega kavalaid soovitusi, kuidas saavutada pimestav naeratus.

1. Vali õige huulepulgatoon

Kõige lihtsam võimalus oma säravvalgeid hambaid rõhutada on leida endale õige huulepulga toon. Kõik huulevärvid tõmbavad tähelepanu hammastele, kuid ei pruugi teha seda õigel eesmärgil. Et rõhutada valgeid hambaid, vali alati külmas toonis huulepulk – näiteks sinise alatooniga punane või lilla – soojad oranžid ja pruunikad toonid muudavad naeratuse kollasemaks. Heleda naha puhul eelista õrnemat huulepulka või läiget, millel oleks hõbedane varjund, tumeda naha puhul aga sobivad suurepäraselt sügavad burgundiatoonid.

Vaata siit, kuidas käisime otsimas ideaalset huulepulgatooni, mis muudaks naeratuse säravvalgeks!

2. Katseta uuenduslikke hambatooteid

Hammaste valgendusprotseduuride kõrval on kiirema ja kahjutuma meetodina toodud turule mitmeid innovaatilisi hambatooteid, millest on hammaste säravamaks ja valgemaks muutmisel olulisel määral abi. Näiteks punase veini ja kohvi joomine mõjutavad hambaemaili värvust, kuid järjepidev õigete toodete kasutamine aitab säravvalge naeratuse säilitada.

3. Kanna sinist

Samamoodi nagu huulepulga valikul, on sinakatest toonidest abi ka riietuses. See aga ei tähenda, et pead igapäevaselt kandma türkiissinist, samavõrra aitavad säravamale naeratusele kaasa ka lillad, tumesinised või hallid rõivad. Trikk toimib põhimõttel, et kollastele toonidele vastanduvad just sinised varjundid.

4. Kreemikad aksessuaarid

Säravvalget naeratust aitavad esile tõsta ka kreemikat värvi või beežid aksessuaarid. Hammastele kõige lähemal asuvad ehted, nagu kõrvarõngad ja kaelakee vali võimalusel just seda tooni ning tekkiva kontrastiga aitad oluliselt kaasa muljele valgematest hammastest. Samal põhimõtte tõttu eelista ka hõbedaid ehteid kuldsetele. Siinkohal vajab ära mainimist veel, et ülakehal võiks lumivalgete riiete kandmist vältida.

5. Rõhuta muu meigiga

Katsu ülejäänud meik teha naturaalsetes toonides, et muuta naeratus oma välimuse täheks. Ühtlusta peitekreemiga kõik ebatasasused ja punetused ning kasuta enda nahast kaks tooni roosakamat põsepuna. See trikk paneb naeratuse kõrval särama kogu sinu näo. Silmameigis eelista taaskord külmemaid toone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles