Naine kohtingu tühistanud kallimale: kas ma raseerisin siis ilma põhjuseta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljude naiste jaoks kuulub raseerimine igapäevaste iluprotseduuride hulka. Keegi ei käsi naistel seda teha, aga mõned naised tunnevad end enesekindlamalt siis, kui nad on ise oma välimuses kindlad.

Vahel võib aga juhtuda, et pole mõnda aega jalgu raseerinud ja see tegevus tuleb ette võtta enne kohtingule minekut. Üks naine täpselt nii tegigi: tal oli oma kallimaga kokku lepitud kohting ja ta sättis end pealaest jalatallani valmis. Ilmselt on selline ettevalmistus tuttav peaaegu igale naisele, kirjutab Cosmopolitan.

Kahjuks vedas aga kallim teda alt ja kohting jäi ära. Pettunud naine tegi nendevahelisest sõnumivahetusest kuvatõmmised ja jagas neid Imguris allkirjaga: «Palun andke sellest minimaalselt tund aega varem teada».

Sõnumivahetus oli järgmine:

Naine: «Kas sa tuled siia?»

Mees: «Ma ei saa. Sorry

Naine: «Haha. Mida?»

Mees: «?»

Naine: «Sa siis tahad öelda, et ma raseerisin... koorisin ja niisutasin nahka... ilma põhjuseta?»

Lausete vahele lisas naine ka endast tehtud fotod, kus on selgelt näha, et tema näoilme ei ole just kuigi rõõmus. Head mehed, kui te plaanite kohtingu ära jätta, andke naistele sellest aegsasti teada!

PSA: Please give an hours warning, minimum.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles