Mehed räägivad: kõige šokeerivamad asjad, kui naisega kokku kolisin

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Miks on naistel nii palju kreeme? Miks nad veedavad pool tundi vannitoas? Mehed räägivad, mis neid üllatas naisega kokku kolides.

Mehed rääkisid Cosmopolitanile, mis neid kõige rohkem šokeeris, kui nad naisega kokku kolisid.

  1. «Kui ma esimest korda neiuga kokku kolisin, siis minu suureks üllatuseks sai vannitoa jagmisest kõige suurem probleem. Ta läks hommikuti samal ajal tööle kui mina ja meil oli väga kindel ajakava, mis kell ja kui kaua keegi vannituba kasutab. Tõeline äratus minu jaoks.» (Jordan, 28)

  2. «Mu tüdruksõber hakkas nutma, sest ma ei teadnud, et voodit tuleb iga päev teha. Mul ei olnud õrna aimugi, et inimesed päriselt teevad oma voodi igal hommikul ära, ma ei olnud seda varem teinud.» (Alex, 29)

  3. «Ma arvan, et kõige suurem erinevus endise eluga seisneb selles, et järsku hakkad sa seda inimest nägema iga päev ja te teete kõike koos. Sellepärast on oluline vahepeal teha midagi romantilist kahekesti, et hoida suhet põnevana.» (Seth, 28)

  4. «Ma olin väga üllatunud, kui mu tüdruksõbrale ei sobinud järsku enam, mis mööbel mu kodus on. Me pidime kõik välja vahetama, kaasa arvatud pildiraamid seintel, mis enne küll probleemiks ei olnud.» (Mike, 26)

  5. «Naised kakavad.» (Rob, 25)

  6. «Ma sain aru, et mu voodi ei olegi nii suur, kui ma arvasin. Naine võtab voodis päris palju ruumi ära.» (Anthony, 24)

  7. Naisele ei meeldi, kui ma viis tundi järjest arvutimänge mängin.» (Shane, 27)

  8. «Mulle tuli see suure üllatusena, kui palju läheb naistel aega sättimiseks. Varem nad tulid kohale ja olid valmis, nüüd ma näen, kui mitu tundi selleks aega läheb. Õnneks saab samal ajal näiteks arvutimänge mängida.» (Kyle, 25)

  9. «Ma ei teadnud, et naistel on nii palju asju. Terve vannituba on tema kreeme täis.» (Justin, 26)

  10. «Naised arvavad, et kui sa sööd paki kartulikrõpse, siis see on õhtusöögi eest.» (Matt, 30)

  11. «Kui ma varem tegin asju siis, kui ma tahtsin, siis nüüd ma pean arvestama, et õhtud veedan ma enamasti oma tüdrukuga ja ta ei kiida heaks, kui ma näiteks sõpradega välja lähen ja ööseks neile jään. Sellised väikesed asjad, et nüüd käin trennis hommikuti, sest sellel ajal ta tavaliselt ei taha koos aega veeta. Minu aeg rohkem planeeritud.» (Jeff, 25)

  12. «Ma olen nii segaduses. Mul on kaks asja: šampoon ja seep. Miks on naistel nii palju erinevaid tooteid?» (Cody, 29)

  13. «Meil on nii palju täiesti kasutuid dekoratiivpatju, milleks?» (Tim, 26)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles