Identsed kaksikud sünnitasid täpselt samal ajal

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Identsed kaksikud Sarah Mariuz ja Leah Rodgers tähistavad enda sünnipäeva samal päeval ning nüüd on ka nende lastel ühine sünnikuupäev.

35-aastased kaksikud sünnitasid eelmise nädala neljapäeval täpselt kell 1:18 öösel. Rodgersi poeg Reid Joseph sündis Denveris, Colorado osariigis, ja Mariuzi tütar Samantha Lynne sündis La Jollas, Californias. Kuna need linnad asuvad erinevas ajavööndis, siis tegelikult sündisid lapsed tunniajase vahega, ent sünnituse hetkel oli mõlemas kohas kell 1:18, kirjutab Huff Post.

Õed kinnitasid, et nad ei planeerinud ühel ajal rasedaks jääda, ent mõlemad paljastasid oma raseduse tänupühade ajal. «Ma tahtsin oma õde üllatada, aga kui ta kohale jõudis, siis me kallistasime ja ma sain kohe aru, et ta on rase,» ütles Rodgers. «Ma ei oska seda selgitada, ma lihtsalt teadsin. Ma ennustasin, et olin temast umbes viie päeva võrra ees ja selgus, et tema tähtaeg oligi minu omast neli päeva hiljem.»

Kuna õed elavad erinevates osariikides, pole nad veel teineteise lapsi näinud, aga nad üritavad peagi kohtuda. «Jõulud veedame kindlasti koos,» ütles Mariuz. 

Rodgersi sõnul võiks nende laste vahel tekkida sama tugev side, nagu on tema ja ta õe vahel. «See on väga lahe, kui saad teisega midagi jagada. Meie seiklused ainult jätkuvad tänu sellele, et nüüd jagavad ka meie lapsed sünnipäeva. Nii tore, et nad saavad koos üles kasvada,» rõõmustas Rodgers.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles