Piinlikud juhtumid, kui seksid uue partneriga esimest korda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Panime kirja piinlikud juhtumid, mis võivad esimese vahekorra ajal uue partneriga juhtuda. Kas mõni punkt tuleb tuttav ette?

Cosmopolitani abiga panime kirja piinlikud juhtumid esimese seksi ajal uue partneriga. Eks algus olegi raske, edaspidi saab ainult paremaks minna.

1. Kui üks partneritest tahab seksiga alustada, aga teine räägib veel oma elust ja on alles poole peale jõudnud. Üleminek jutult tegude peale võib teinekord päris palju aega võtta.

2. Kui te esimest korda suudlete ja su partner kasutab liiga palju keelt. See ei ole võistlus, kumb kaugemale ulatub.

3. Kui su partner hakkab sulle suuseksi tegema, aga ta on selles väga halb ja sa tahad talle midagi öelda. Ootad igaks juhuks veel minuti, et äkki ta saab ise aru.

4. Kui ta kallistab sind nii kõvasti, et sa ei saa hingata. «Okei, sa võid nüüd lahti lasta!»

5. Kui sa teed partnerile suuseksi, aga sul tuleb okserefleks. Nii, siin on kaks võimalust. Esiteks pidi olema võimalik okserefleksi maha suruda, kui sa pigistad oma vasaku käe pöidla rusikasse. Teiseks, sa ei pea kellelegi suuseksi tegema, kui sa ei taha, on ka teisi võimalusi.

6. Kui sa ootad, et partner kondoomi tooks. Sa ei mõtle eriti midagi, lihtsalt lamad selili, täiesti alasti.

7.  Kui sa tahad seksida, aga pead oma partnerile poole tegevuse pealt ütlema, et sul on päevad. «Ee, kuule, sa võib olla leiad sealt alt tampooni.»

8. Mõtled ja katsetad, mis su partnerile võiks meeldida. Alguses on imelik, aga pärast on juba kergem, sest te olete üksteise soovidest teadlikumad.

9. Kui sa tahad erutavalt, kohati räpaselt oma partneriga rääkida, aga sa pole kindel, kas talle meeldiks see. Uurid, proovid ja katsetad.

10. Kui sa hakkad peaaegu tippu jõudma ja su jalg hakkab tõmblema, siis proovi mitte oma partnerit jalaga lüüa.

11. Kui sa ei ole pikka aega seksinud ja tahad alguses väga aeglaselt võtta, asjaga taas kurssi viia ennast.

12. Kui pärast seksi üks tahab magada ja teine kaisutada, mida teha?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles