Nädalahoroskoop 9.-15. juuli 2016

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kes peaks olema rahaga hoolsam ja kelle jaoks on sobiv aeg riske võtta? Loe järgmise nädala horoskoopi ja saad teada. 

Jäär

21. märts – 19. aprill

Ehkki elad tänases päevas, mõjutab sind tugevasti minevikus kogetu. Arusaamad ja põhimõtted, mis on lapsepõlves välja kujunenud või vanemate kujundatud, võivad sind saata kogu elu. Oled küll palju head minevikust kaasa saanud, ent sul on ka põhjendamatuid eelarvamusi, millest oleks vaja vabaneda.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Sul tuleb asjaajamise käigus puutuda kokku paljude inimestega. Mõned neist mõtlevad sinuga üsna sarnaselt, teiste arusaamad elust erinevad sinu omadest väga palju. Viimastega pole sul mõistagi nii lihtne ühele lainele saada, ent peaksid püüdma end kontrollida ja nende seisukohti austada, mitte enda omi peale suruda.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Küllap mõtled nüüd rohkem sellele, kuidas seljatagust kindlustada ning endale ja oma lähedastele majanduslik heaolu tagada. Kipud end teistega võrdlema. See, kui teised sinust rikkamalt elavad, võib tekitada ebakindlust ja kadedustki. Põhjalikumalt mõeldes saad aru, et sinu elus on mõndagi paremini kui neil.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Sinu ees on avanemas uued võimalused. Vaatad maailma julge pilguga, oled valmis ennast arendama ja uusi asju proovima. Lükka hooga käima projektid, millest seni vaid unistada oled tihanud! Praegu võib isegi mõningane riskimine õigustatud olla, sest eduvõimalused on head.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Aeg, mil tunned, et tahad ennekõike puhata ja mängida. Sulle meeldib heas seltskonnas viibida, sind võlub hea muusika ja kunst. Oled aktiivne, küllap jõuad nii mõndagi kultuuriüritust väisata. Tahad oma elamustest ja muljetest teistele rääkida, elavat arutelu arendada.

Neitsi

23. august – 22. september

Praegu oled hea meeskonnamängija. Suudad olla taktitundeline, märkad ennekõike kaaslaste häid külgi ega ole nende pisiveidruste suhtes ülemäära kriitiline. Oskad hinnata inimesi, kes su kõrval on, ja neile toetust avaldada. Kui heade kaaslastega on olnud erimeelsusi, annab need nüüd kenasti selgeks rääkida.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Oled iseteadlik ja ambitsioonikas. Tahtejõudu on palju ja suudad oma plaanid ellu viia. Sa tead küll, et uute asjade alustamine ei ole lihtne, ent töö ja vaev sind ei hirmuta, kui kindel siht silme ees terendab. Probleemiks võib olla see, et kaasamõtlejaid ei ole lihtne leida, pead lootma eeskätt iseendale.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Sinu maailm on kenasti tasakaalus. Oled rahulik ja sisemiselt kindel, astud edasi mõõdetud sammul. Oskad oma võimeid realistlikult hinnata ja tead, et kõike korraga ei saa. Ja et mõnikord peab ootama, sest võimalused avanevad alles siis, kui aeg on küps ja sina väljakutseteks valmis.

Ambur

22. november – 21. detsember

Kui sa väga hoolikas pole, kipub rahaasjus järg käest kaduma. Võta raamatupidamist tõsiselt, eriti juhul, kui sa kellegi teisega kahasse äri ajad. Ühine rahaline vastutus on teema, mis osutub erimeelsuste tekkimisel päris keeruliseks. Kui oled hooletu olnud, oled teinud ka vigu, mille parandamiseks pead nüüd pingutama.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Kriitikataluvus on madal. Sinu veendumused on kindlad ning kui keegi julgeb neis kahelda, ärritud ja solvud. Peaksid üritama kriitikat mitte isiklikult võtta, eriti juhul, kui see puudutab tööasju. Tuleks osata hinnata inimesi, kes julgevad ausalt oma arvamust avaldada, mitte lihtsalt sulle igal sammul takka ei kiida.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Pead end manitsema – ehkki mõned kohustused nüüd kuidagi eriti tüütuna näivad, on need siiski möödapääsmatud. Ära lükka asju pidevalt edasi, pea tähtaegadest kinni, muidu lood enesest kuvandi kui vastutustundetust inimesest. Likvideeri vanad võlad ja tee ära vajalikud tööd, seejärel jõuad suve nautida.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Nädalat iseloomustab hea kindel enesetunne ja sisemine tasakaal. Tunned end kui purjekas laineharjal, mida soe vaikne tuul tasapisi õiges suunas edasi lükkab. Tead, et sul pole vaja kiirustada, õiged asjad tulevad õigel ajal. Oled loomingulises tippvormis, suudad oma tundeid ja mõtteid kunsti kaudu väljendada.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles