9 nutikat viisi, kuidas naised on mehi kohtingule kutsunud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mõnikord peab lihtsalt ise initsiatiivi haarama. Kaotada ei ole midagi. 

Üheksa naist rääkisid Whisperile, kuidas nad otsustasid mehe välja kutsuda ja kas see õnnestus neil.

  1. «Ma nägin teda rongi peal ja olin liiga arg, et temaga rääkida. Kirjutasin oma visiitkaardile, et ta on armas ja viskasin selle tema suunas. Me oleme praeguseks üle kahe aasta koos olnud.»
  2. «Ma lähenesin temale, sest ta tundus tuttav. Tuli välja, et nädal aega tagasi olin ma natukene napsisena ennast tutvustanud. Talle meeldib seda lugu kõigile rääkida.»
  3. «Ma olen liiga arg, et paljusid asju siin elus teha. Seetõttu joonistasin paberile meid bowlingut mängimas ja lisasin lõppu suure küsimärgi.»
  4. «Ma lihtsalt ütlesin talle, et nüüdsest on tema mu poisssõber ja ma ei taha ühtegi tüdrukut ta ümber näha. Ta noogutas ja nõustus.»
  5. «Me rääkisime niisama ja ühel hetkel ma tegin ettepaneku koos aega veeta, et üksteist paremini tundma õppida.» Lihtne!
  6. «Viskasin teda kogemata palliga ja kui ta tuli mulle palli tagasi tooma, siis ma kutsusin ta kohtingule.»
  7. «Me jalutasime iga päev koos koolist koju. Ta tahtis mind kallistada ja ma otsustasin teda suudelda. Ta oli sõnatu ja me olime pärast seda kaua koos.»
  8. «Ma ütlesin talle, et ta oleks kell seitse valmis, võtsin ta peale ja läksime pitsat sööma. Pärast seda käisime majas, mis väidetavasti kummitab.»
  9. «Küsisin ta käest, millega ta parajasti tegeleb ja kas ta tahaks kinno minna. Me oleme sellest ajast saadik 23 aastat koos olnud.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles