Populaarse armastusromaani autor valmistas fännidele pettumuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Söö, palveta, armasta». Elizabeth (Julia Roberts) ja Felipe (Javier Bardem).
Kaader filmist «Söö, palveta, armasta». Elizabeth (Julia Roberts) ja Felipe (Javier Bardem). Foto: Photo ITAR-TASS/ITAR-TASS

Paar aastat tagasi oli kõikide raamatupoodide üks suurimaid hitte raamat «Söö, palveta, armasta». Raamat ja selle põhjal valminud film võitsid paljude südamed ning andsid lootust, et lõpuks leiab igaüks meist armastuse.

Raamatuautor Elizabeth Gilbert on öelnud, et menuteos on kirjutatud tema elu põhjal. Hiljuti andis aga Gilbert fännidele teada, et tema ja abikaasa Jose Nunes – kes on raamatust tuntud Felipena – lahutavad oma abielu, kirjutab Elite Daily.

Gilbert tahtis seda uudist fännidega isiklikult jagada sellepärast, et raamatus paljastas ta suure osa oma isiklikust elust ja tundis, et peab sedagi uudist ise jagama. Ta kirjutas Facebookis: «Nunes on mu truu kaaslane olnud üle 12 aasta ja need on olnud imelised aastad. Meie lahkuminek on väga sõbralik. Põhjused lahkuminekuks on väga isiklikud. Ma loodan, et te austate meie privaatsust. Oma südames ma tean, et te teete seda, sest ma usun, et te mõistate, et see on minu lugu – mitte lugu, mida ma teile jutustan.»

Paljudele fännidele on see uudis tõelise pettumuse valmistanud, sest Gilberti raamat on väga romantiline ja andis lootust, et kõigi jaoks leidub maailmas õige kaaslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles