Helene Vetik: mõtlesin, kas ma ikka tohin avalikult vanduda või vinguda?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helene Vetik
Helene Vetik Foto: Priit Simson/Postimees

Multitalent Helene Vetik (25), kes esineb laval kui Antonina, blogib kui Uuustuus ning kujundab ja müüb vallatuid disainsukkpükse Besty brändi all, ütles ajakirja Anne & Stiil jaanuarinumbris, et blogi lugejaskonna laienemine lähematelt sõpradelt paarisajale inimesele tekitas temas esialgu pinget.
 

«Mõtlesin, et issand jumal, kas ma ikka tohin avalikult vanduda või vinguda? Samas oli anonüümsuse kadumine ka kergenduseks - sain aru, et Uuustuus on midagi, mille üle võib olla uhke ja mida rahus jagada nii Facebookis kui oma visiitkaardil.»

Helene meenutas, et tema virtuaalelu sai 11 aastat tagasi altõuke sellest, et päris elus nappis tal raha reisimiseks ja ostlemiseks ning reaalsõbrad ei jaganud temaga piisavalt samu hobisid, internetist leitu rahuldas aga kõik huvid.

Igatahes ei saa Uustuusa blogi 5000 külastajat nädalas eksida: Helenel on silma kiiksuga moenähtuste märkamiseks ja sarmikalt süüdimatu kirjutamisstiil. Blogis on kuhjaga geniaalseid leide, samas ei märkigi moemaailmas nii levinud (üle)tarbimiskultusest või kallite brändide pimesi jumaldamisest.

Kui ta riputab blogisse mõne uue põneva disainividina, siis pigem vaatenurgast, kuidas sellest inspiratsiooni ammutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles