Erootiline massaaž – oma kätega tehtud kingitus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mõtled, kuidas üllatada oma kallimat või mida kinkida talle järgmiseks tähtpäevaks? Ulakas Kaunitar annab kuldaväärt idee, mida naudite mõlemad: tee talle erootilist keha-keha massaaži.

Mis selles nii erilist on? Keha-keha massaažis pole saajat ja andjat, massaaži saavad üheaegselt nautida mõlemad partnerid, üks on vaid veidi aktiivsem ja teine passiivsem osapool. Kui soovid oma kallimat üllatada, võta ta koju tulles pesuväel vastu ja juhata otse magamistuppa, soovi korral seo tema silmade ette satiinpael. Kui tahad oma kallimale kinkida erootilist massaaži mõne tähtpäeva puhul, saad selle vormistada Ulaka tšekiraamatu abil (lihtsalt pane oma allkiri tšekile, millega lubad kallimale «Õnneliku lõpuga massaaži» enda poolt ja pista see ümbrikusse). 

Intiimse õhkkonna loomiseks kasuta küünlaid ja sensuaalset muusikat. Massaaži teostamiseks vajad:

– meelierutavat massaažiõli

– soojalembesed võivad massaažiõli asendada massaažiküünlaga, mis paiskab põledes õhku lõhnameeli hellitavaid aroome ja sulab massaažiõliks.

– soovi korral: sulepintslit hellitamiseks, satiinpaela/magamismaski silmade katmiseks, siidrätte, lilleõisi, jääkuubikuid, jahutatud või soojendatud lusikat

Lihtne juhend massaažiks

1) Pane partner kõhuli lamama ja soovi korral seo tema silmad kinni. Kui kallim ei näe sind, on ülejäänud meeled oluliselt erksamad ja sinul on ühtlasi lihtsam üle saada võimalikust esimese korra kohmetusest.

2) Määri oma rind, kõht, reied ja pepu kokku rohke massaažiõliga. Õli peab olema nii palju, et sellest jätkuks teile mõlemale.

3) Alusta massaaži, heites oma ülakehaga kallima reitele ja samal ajal toetudes oma käsivartele. Libistades oma kõhtu ja rindu mööda partneri keha, liigu üle tema jalgade, tagumiku ja alaselja. Liigutused olgu aeglased, sensuaalsed ja täis armastust. Korda tegevust mitu korda. 

4) Liigu kõrgemale, et sinu keha oleks kohakuti kallima kehaga: sinu rind tema selja vastas. Nõjatu käsivartele ja põlvedele ning libista taas oma keha üles-alla mööda kallimat.

5) Istu kaksiratsi partneri tuharatele ja tee vaagnaga mitu ringi ühes ja teises suunas, võid istuda ka tema reitele.

6) Luba partneril keerata selili. Kui tema silmad on siiani seotud olnud, võid valida, kas lubad partneril nüüd enda tegemisi pealt vaadata või jätkad salapäraselt. Õlita end vajadusel uuesti ja heida end veidi harkis jalgadega kõhuli kallima peale.

7) Libista oma keha mööda partneri keha: paku talle rind-rinna, kõht-kõhu ja puus-puusa massaaži. Tee massaaži erineva intensiivsusega.

8) Erootiliseks lõpuks istu kallima peale ja tee oma vaagnaga ringe tema alakõhul. Sellest vaatepildist ta ilmselt ilma jääda ei taha.

9) Kui soovid partnerile enamat pakkuda, võid masseerida ka tema suguelundeid, mille kohta häid õpetusi leiab tantramassaaži õpikust «Tantramassaaž. Erootilise puudutuse kunst», mille autor on Kalashatra Govinda. Sellest, kuidas naise G-punkti stimuleerida, võid õppida Ulaka Kaunitari G-punkti loengus. Kuna paljud massaažiõlid ei sobi intiimpiirkonna libestamiseks, siis suguelundite massaaži jaoks on ideaalne silikooni baasil libesti, mis sobib kogu kehale, ka intiimpiirkonda ja seksi ajal kasutamiseks.

Igal ajal massaaži vältel võid vahelduseks hellitada partnerit sulekesega või õrnalt puhuda ta ihule. Samuti võid teda masseerida kätega, kujutades kord ette, nagu sinu sõrmed oleksid liblikatiivad, mis õrnalt mängivad tema ihul, seejärel aga voolides tema keha, kui metsikult möllav ookeanivesi, mis ründab rannas olevaid kaljusid.

Massaažiseansi lõppedes olete täiesti kindlasti mõlemad väga erutunud, seega võite üle minna vahekorrale, aga see ei tohiks olla eesmärk omaette.

Kui soovid massaaži pakkuda kingitusena, kuid sul pole Ulakat tšekiraamatut, kujunda ise seksikas kinkekaart sõnumiga: «Kallis…, selle kinkekaardiga saad nautida erootilist massaaži meie armastuse pesas. Kinkekaart on hindamatu väärtusega. Palun broneeri aeg.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles